• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Gleeson, Domhnall






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Μαϊου 1983
- Τόπος Γέννησης: Dublin, Ireland
- Ύψος: 185 cm.



- Φιλμογραφία:

Christopher Robin - Κρίστοφερ & Γουίνι (2018)Ηθοποιός ....A.A. Milne 

Peter Rabbit - Πίτερ Ράμπιτ (2018)Ηθοποιός ....Κος McGregor 

The Little Stranger - Ο Ανήλικος Επισκέπτης (2018)Ηθοποιός ....Faraday 

American Made (2017)Ηθοποιός ....Monty Schafer 

Mother! - Μητέρα! (2017)Ηθοποιός ....ο μεγάλος γιος 

Star Wars: The Last Jedi - Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi (2017)Ηθοποιός ....στρατηγός Hux 

Brooklyn (2015)Ηθοποιός ....Jim Farrell 

Ex Machina - Από Μηχανής (2015)Ηθοποιός ....Caleb 

Star Wars: Episode VII -The Force Awakens - Star Wars Επεισόδιο 7: Η Δύναμη Ξυπνάει (2015)Ηθοποιός ....στρατηγός Hux 

The Revenant - Η Επιστροφή (2015)Ηθοποιός ....Andrew Henry 

Calvary - Γολγοθάς (2014)Ηθοποιός ....Freddie Joyce 

Frank (2014)Ηθοποιός ....Jon Burroughs 

Unbroken - Αλύγιστος (2014)Ηθοποιός ....Russell `Phil` Phillips 

About Time - Οσα Φέρνει ο Χρόνος (2013)Ηθοποιός ....Tim 

Anna Karenina - Αννα Καρένινα (2012)Ηθοποιός ....Konstantin Levin 

Dredd (2012)Ηθοποιός ....Clan Techie 

Shadow Dancer - Ο Χορός των Κατασκόπων (2012)Ηθοποιός ....Connor McVeigh 

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 2ο (2011)Ηθοποιός ....Bill Weasley 

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 1ο (2010)Ηθοποιός ....Bill Weasley 

Never Let Me Go - Μη Μ` Αφήσεις Ποτέ (2010)Ηθοποιός ....Rodney 

Sensation (2010)Ηθοποιός ....Donal 

True Grit - Αληθινό Θράσος (2010)Ηθοποιός ....Moon (The Kid) 

Perrier`s Bounty - Επικηρυγμένος από την Μαφία (2009)Ηθοποιός ....Clifford 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.