• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Gillies, Bruce Wayne















- Φιλμογραφία:

LAbyrinth (2018)Διευθυντής Παραγωγής   

Once Upon a Time in Venice - Κάποτε στην Καλιφόρνια (2017)Διευθυντής Παραγωγής   

The Disaster Artist (2017)Διευθυντής Παραγωγής   

Blair Witch - Blair Witch: Η Επιστροφή (2016)Διευθυντής Παραγωγής   

The Late Bloomer (2016)Διευθυντής Παραγωγής   

Playing It Cool - Σφυρίζοντας για τον Ερωτα (2014)Διευθυντής Παραγωγής   

The Guest (2014)Διευθυντής Παραγωγής   

Don Jon - Δον Ζουάν (2013)Διευθυντής Παραγωγής   

Looper - Looper: Αντιμέτωποι με το Χρόνο (2012)Διευθυντής Παραγωγής   

Atlas Shrugged: Part I (2011)Βοηθός Σκηνοθέτη   

"Διευθυντής Παραγωγής   

New in Town - Ηρθε ο Ερωτας στην Πόλη (2009)Διευθυντής Παραγωγής   

Music Within (2007)Διευθυντής Παραγωγής   

Μια Θάλασσα Μακριά - A Sea Apart (2003)Βοηθός Σκηνοθέτη   

The Second Jungle Book: Mowgli & Baloo - Το Βιβλίο της Ζούγκλας: Μόγλι και Μπαλού (1997)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Motorama (1991)Διευθυντής Παραγωγής