• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Gavin, Madeleine






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

The Wilde Wedding (2017)Μοντάζ   

Nerve - Θάρρος ή Αλήθεια (2016)Μοντάζ   

Strange Weather (2016)Μοντάζ   

Meadowland (2015)Μοντάζ   

Match - Ταιριάζει; (2014)Μοντάζ   

Song One - Ενα Φιλί για το Τέλος (2014)Μοντάζ   

What Maisie Knew - Το Μυστικό της Μέιζι (2012)Μοντάζ   

The Details (2011)Μοντάζ   

The Perfect Age of Rock `n` Roll (2009)Μοντάζ   

Which Way Home - Από Πού Πάμε Σπίτι μας (2009)Μοντάζ   

Flow: For Love of Water - Ροή: Αγάπη για το Νερό (2008)Μοντάζ   

The Business of Being Born (2008)Μοντάζ   

Nearing Grace - Φλερτάροντας με την Καταστροφή (2005)Μοντάζ   

Mean Creek - Το Ποτάμι του Φόβου (2004)Μοντάζ   

Manic (2001)Μοντάζ   

Signs & Wonders - Σημάδια & Θαύματα (2000)Μοντάζ   

Sunday - Κυριακή (1997)Μοντάζ   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.