• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Garcia, Andy



- Πραγματικό Όνομα:

Andrés Arturo García Menéndez


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Απριλίου 1956
- Τόπος Γέννησης: Havana, Cuba
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Garcia, Marivi Lorido


- Φιλμογραφία:

Book Club (2018)Ηθοποιός ....Mitchell 

Mamma Mia! Here We Go Again (2018)Ηθοποιός ....Fernando 

Geostorm - Παγκόσμιος Κίνδυνος: Geostorm (2017)Ηθοποιός ....πρόεδρος Andrew Palma 

Ghostbusters (2016)Ηθοποιός ....δήμαρχος Bradley 

Max Steel (2016)Ηθοποιός ....Δρ Miles Edwards 

Passengers (2016)Ηθοποιός ....πλοίαρχος Norris 

True Memoirs of an International Assassin (2016)Ηθοποιός ....El Toro 

Kill the Messenger - Ο Αγγελιοφόρος Πρέπει να Πεθάνει (2014)Ηθοποιός ....Norwin Meneses 

Let`s Be Cops - Ας Γίνουμε Μπάτσοι (2014)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Brolin 

Rio 2 - Ρίο 2 (2014)Ηθοποιός ....Eduardo (φωνή) 

Rob the Mob - Εγκλημα και Τιμωρία (2014)Ηθοποιός ....Big Al 

At Middleton (2013)Ηθοποιός ....George Hartman 

"Παραγωγός   

Open Road (2013)Ηθοποιός ....Chuck 

A Dark Truth - Σκοτεινή Αλήθεια (2012)Ηθοποιός ....Jack Begosian 

"Παραγωγός   

For Greater Glory - Κατάσταση Πολιορκίας (2012)Ηθοποιός ....Enrique Gorostieta Velarde 

5 Days of War - 5 Μέρες Πολέμου (2011)Ηθοποιός ....πρόεδρος Mikheil Saakashvili 

City Island - Οικογένεια σε Παράνοια (2009)Ηθοποιός ....Vince Rizzo 

"Παραγωγός   

La Linea - Κόκκινη Γραμμή (2009)Ηθοποιός ....Javier Salazar 

New York, I Love You (2009)Ηθοποιός ....Garry 

The Pink Panther 2 - Ο Ροζ Πάνθηρας 2 (2009)Ηθοποιός ....Vicenzo Brancaleone 

Beverly Hills Chihuahua - Μπέβερλι Χιλς Τσιουάουα (2008)Ηθοποιός ....Delgado (φωνή) 

Ocean`s Thirteen - Η Συμμορία των Δεκατριών (2007)Ηθοποιός ....Terry Benedict 

The Air I Breathe - Ακραίες Καταστάσεις (2007)Ηθοποιός ....Fingers 

Smokin` Aces - Ασσος στο Μανίκι (2006)Ηθοποιός ....Stanley Locke 

The Lazarus Child - Lazarus (2005)Ηθοποιός ....Jack Heywood 

The Lost City - Αβάνα, Χαμένη Πόλη (2005)Ηθοποιός ....Fico Fellove 

"Συνθέτης   

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Modigliani - Μοντιλιάνι: Ο Καταραμένος Ζωγράφος (2004)Ηθοποιός ....Amedeo Modigliani 

"Παραγωγός   

Ocean`s Twelve - Η Συμμορία των Δώδεκα (2004)Ηθοποιός ....Terry Benedict 

Twisted - Στη Σκιά του Δολοφόνου (2004)Ηθοποιός ....Mike Delmarco 

Confidence - Ακρως Εμπιστευτικό (2003)Ηθοποιός ....Gunther Butan 

Ocean`s Eleven - Η Συμμορία των Εντεκα (2001)Ηθοποιός ....Terry Benedict 

The Man from Elysian Fields - Συνοδός Κυριών (2001)Ηθοποιός ....Byron Tiller 

"Παραγωγός   

The Unsaid - Το Σκοτεινό Μονοπάτι της Μνήμης (2001)Ηθοποιός ....Michael Hunter 

"Παραγωγός   

Just the Ticket - Γοητευτικός Τυχοδιώκτης (1999)Ηθοποιός ....Gary Starke 

"Παραγωγός   

Desperate Measures - Απεγνωσμένες Κινήσεις (1998)Ηθοποιός ....αστυνόμος Frank Conner 

Night Falls on Manhattan - Βρώμικες Υποθέσεις στο Μανχάταν (1996)Ηθοποιός ....Sean Casey 

Things to Do in Denver When You`re Dead - Oι Ωραiοι Δεν Πεθαίνουν στο Ντένβερ (1995)Ηθοποιός ....Jimmy `The Saint` Tosnia 

When a Man Loves a Woman - Οταν Ενας Αντρας Αγαπάει μια Γυναίκα (1994)Ηθοποιός ....Michael Green 

Hero - Ηρωας Κατά Λάθος (1992)Ηθοποιός ....John Bubber 

Jennifer Eight - Τζένιφερ 8 (1992)Ηθοποιός ....John Berlin 

Dead Again - Νεκροί Ξανά (1991)Ηθοποιός ....Gray Baker 

Internal Affairs - Βρώμικες Υποθέσεις (1990)Ηθοποιός ....Raymond Avilla 

The Godfather: Part III - Ο Νονός 3 (1990)Ηθοποιός ....Vincent ManciniAcademy Award Nominee

Black Rain - Καυτή Βροχή (1989)Ηθοποιός ....Charlie Vincent 

Stand and Deliver - Ανατολικό Λος Αντζελες (1988)Ηθοποιός ....Ramirez 

The Untouchables - Οι Αδιάφθοροι (1987)Ηθοποιός ....George Stone/Giuseppe Petri 

8 Million Ways to Die - 8 Εκατομμύρια Τρόποι να Πεθάνεις (1986)Ηθοποιός ....Angel Moldonado 

The Mean Season - Φονικό Καλοκαίρι (1985)Ηθοποιός ....Ray Martinez 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.