• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Garber, Victor



- Πραγματικό Όνομα:

Victor Joseph Garber


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Μαρτίου 1949
- Τόπος Γέννησης: London, Ontario, Canada
- Ύψος: 187 cm.



- Φιλμογραφία:

Rebel in the Rye - Επαναστάτης στη Σίκαλη (2017)Ηθοποιός ....Sol Salinger 

Self/less - Εκτός Εαυτού (2015)Ηθοποιός ....Martin 

Sicario - Sicario: Ο Εκτελεστής (2015)Ηθοποιός ....Dave Jennings 

Big Game (2014)Ηθοποιός ....ο αντιπρόεδρος 

Argo - Επιχείρηση: Argo (2012)Ηθοποιός ....Ken Taylor 

Kung Fu Panda 2 (2011)Ηθοποιός ....δάσκαλος Thundering Rhino (φωνή) 

The Town (2010)Ηθοποιός ....υποδιευθυντής τράπεζας 

You Again - Πάλι Εσύ (2010)Ηθοποιός ....Mark Olsen 

Milk (2008)Ηθοποιός ....δήμαρχος George Moscone 

Tuck Everlasting - Το Πέρασμα στην Ωριμότητα (2002)Ηθοποιός ....Robert Foster 

Legally Blonde - Η Εκδίκηση της Ξανθιάς (2001)Ηθοποιός ....καθηγητής Callahan 

Cinderella - Η Σταχτοπούτα (1997)Ηθοποιός ....βασιλιάς Maximillian 

Titanic - Τιτανικός (1997)Ηθοποιός ....Thomas Andrews 

The First Wives Club - Κλαμπ Χωρισμένων Γυναικών (1996)Ηθοποιός ....Bill Atchison 

Exotica (1994)Ηθοποιός ....Harold Brown 

Mixed Nuts - Στα Πρόθυρα της Τρέλας (1994)Ηθοποιός ....γείτονας (φωνή) 

Life with Mikey - Η Ζωή μου με τον Μίκυ (1993)Ηθοποιός ....Brian Spiro 

Sleepless in Seattle - Αγρυπνος στο Σιάτλ (1993)Ηθοποιός ....Greg 

Light Sleeper - Νυχτερινές Επισκέψεις (1992)Ηθοποιός ....Tis Brooke 

Singles (1992)Ηθοποιός ....πατέρας 

Godspell - Γκόντσπελ (1973)Ηθοποιός ....Ιησούς Χριστός 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.