• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Garai, Romola



- Πραγματικό Όνομα:

Romola Sadie Garai


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Αυγούστου 1982
- Τόπος Γέννησης: Hong Kong
- Ύψος: 174 cm.



- Φιλμογραφία:

Suffragette - Οι Σουφραζέτες (2015)Ηθοποιός ....Alice Haughton 

The Last Days on Mars - Οι Τελευταίες Μέρες στον Αρη (2013)Ηθοποιός ....Rebecca Lane 

One Day - Μια Ημέρα (2011)Ηθοποιός ....Sylvie Cope 

Glorious 39 (2009)Ηθοποιός ....Anne Keyes 

The Other Man - Ο Αλλος (2008)Ηθοποιός ....Abigail 

Angel - Angel: Μια Ζωή σαν Ονειρο (2007)Ηθοποιός ....Angel Deverell 

Atonement - Εξιλέωση (2007)Ηθοποιός ....Briony Tallis (18 ετών) 

Amazing Grace - Ο Δρόμος για την Ελευθερία (2006)Ηθοποιός ....Barbara Spooner 

As You Like It - Οπως Σας Αρέσει (2006)Ηθοποιός ....Celia 

Scoop (2006)Ηθοποιός ....Vivian 

Dirty Dancing: Havana Nights - Dirty Dancing 2: Νύχτες στην Αβάνα (2004)Ηθοποιός ....Katey Miller 

Inside I`m Dancing (2004)Ηθοποιός ....Siobhan 

Vanity Fair - Το Παιχνίδι του Ερωτα (2004)Ηθοποιός ....Amelia Sedley Osborne 

I Capture the Castle - Αιχμάλωτη Καρδιά (2003)Ηθοποιός ....Cassandra Mortmain 

Nicholas Nickleby - Νίκολας Νίκλεμπι (2002)Ηθοποιός ....Kate Nickleby 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.