• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Froese, Edgar



- Πραγματικό Όνομα:

Edgar Wilmar Froese


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Ιουνίου 1944
- Τόπος Γέννησης: Tilsit, Russia
- Hμερομηνία Θανάτου: 20 Ιανουαρίου 2015
- Σύζυγος: Acquaye, Bianca


- Φιλμογραφία:

Miracle Mile - Μεγάλος Πανικός σε Μικρή Πόλη (1988)Συνθέτης   

Near Dark - Αγρια Νύχτα (1987)Συνθέτης   

Shy People - Ο Βάλτος (1987)Συνθέτης   

Three O`Clock High - Το Κουδούνι θα Χτυπήσει στις 3 (1987)Συνθέτης   

Legend - Θρύλος (1985)Συνθέτης   

Firestarter - Εξουσία Πυρός (1984)Συνθέτης   

Risky Business - Οι Σκοτεινές Μπίζνες ενός Πρωτάρη (1983)Συνθέτης   

The Keep - Το Οχυρό (1983)Συνθέτης   

Thief - Η Λεωφόρος της Βίας (1981)Συνθέτης   

Sorcerer - Το Μεροκάματο του Φόβου (1977)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.