• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Fraisse, Robert






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Paris, France





- Φιλμογραφία:

The Other Woman - Η Αλλη Γυναίκα (2014)Κινηματογραφιστής   

Girl on a Bicycle (2013)Κινηματογραφιστής   

Comme un Chef - Ο Σεφ και ο Σεφ του (2012)Κινηματογραφιστής   

Goodbye Bafana (2007)Κινηματογραφιστής   

Alpha Dog - Μοιραία Απαγωγή (2006)Κινηματογραφιστής   

La Doublure - Κατά Λάθος... Εραστής (2006)Κινηματογραφιστής   

Hotel Rwanda (2004)Κινηματογραφιστής   

The Notebook - Το Ημερολόγιο (2004)Ηθοποιός ....αγοραστής 

"Κινηματογραφιστής   

Luther - Λούθηρος (2003)Κινηματογραφιστής   

Enemy at the Gates - Εχθρός Προ των Πυλών (2001)Κινηματογραφιστής   

Vatel (2000)Κινηματογραφιστής   

La Buche - Το Γλυκό των Χριστουγέννων (1999)Κινηματογραφιστής   

Ronin (1998)Κινηματογραφιστής   

Seven Years in Tibet - Επτά Χρόνια στο Θιβέτ (1997)Κινηματογραφιστής   

Citizen X - Πολίτης Χ (1995)Κινηματογραφιστής   

L`Amant - Ο Εραστής (1992)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

Lady Chatterley`s Lover - Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλι (1981)Κινηματογραφιστής   

Histoire d`O - Η Ιστορία της Ο (1975)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.