• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Fox, Kerry






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Ιουλίου 1966
- Τόπος Γέννησης: Wellington, New Zealand
- Σύζυγος: Linklater, Alexander



- Φιλμογραφία:

Mayhem - Μακελειό (2017)Ηθοποιός ....Irene Smythe 

The Dressmaker - Η Μοδίστρα (2015)Ηθοποιός ....Beulah Harridiene 

Trap for Cinderella - Παραμύθι Δίχως Τέλος (2013)Ηθοποιός ....Julia 

Mental (2012)Ηθοποιός ....Nancy 

Mr. Pip (2012)Ηθοποιός ....Κα Watts 

Burning Man - Ο Αντρας που Καίγεται (2011)Ηθοποιός ....Sally 

Intruders - Οι Εισβολείς (2011)Ηθοποιός ....Δρ Rachel 

Bright Star (2009)Ηθοποιός ....Κα Brawne 

Storm - Η Δίκη (2009)Ηθοποιός ....Hannah Maynard 

Niceland - Niceland: Το Νόημα της Ζωής (2004)Ηθοποιός ....Mary 

The Gathering - Οι Δαίμονες (2003)Ηθοποιός ....Marion Kirkman 

Intimacy - Σαρκική Εξάρτηση (2001)Ηθοποιός ....Claire 

The Wisdom of Crocodiles - Η Σοφία των Κροκοδείλων (1998)Ηθοποιός ....Maria Vaughan 

The Hanging Garden - Ο Κρεμαστός Κήπος (1997)Ηθοποιός ....Rosemary 

Welcome to Sarajevo - Καλωσήλθατε στο Σαράγιεβο (1997)Ηθοποιός ....Jane Carson 

Shallow Grave - Μικρά Εγκλήματα Μεταξύ Φίλων (1994)Ηθοποιός ....Juliet Miller 

An Angel at My Table - Ενας Αγγελος στο Τραπέζι μου (1990)Ηθοποιός ....Janet Frame 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.