• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Foster, Meg



- Πραγματικό Όνομα:

Megan Foster


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 10 Μαϊου 1948
- Τόπος Γέννησης: Reading, Pennsylvania, USA
- Ύψος: 169 cm.



- Φιλμογραφία:

Jeepers Creepers 3 (2017)Ηθοποιός ....Gaylen Brandon 

31 (2016)Ηθοποιός ....Venus Virgo 

The Lords of Salem (2012)Ηθοποιός ....Margaret Morgan 

The Minus Man (1999)Ηθοποιός ....Irene 

Blind Fury - Τυφλός Σαμουράι (1989)Ηθοποιός ....Lynn Devereaux 

Leviathan - Λεβιάθαν (1989)Ηθοποιός ....Martin 

They Live - Ζουν Ανάμεσα μας (1988)Ηθοποιός ....Holly Thompson 

Masters of the Universe (1987)Ηθοποιός ....Evil-Lyn 

The Emerald Forest - Το Σμαραγδένιο Δάσος (1985)Ηθοποιός ....Jean Markham 

The Osterman Weekend - Οστερμαν, το 48ωρο των Κατασκόπων (1983)Ηθοποιός ....Ali Tanner 

Carny - Βρώμικη Κούκλα (1980)Ηθοποιός ....Gerta 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.