• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Fischer, Brad



- Πραγματικό Όνομα:

Bradley J. Fischer


- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Suspiria (2018)Παραγωγός   

Truth - Η Αλήθεια (2015)Παραγωγός   

RoboCop (2014)Παραγωγός   

White House Down - Λευκός Οίκος: Η Πτώση (2013)Παραγωγός   

Black Swan - Μαύρος Κύκνος (2010)Παραγωγός   

Shutter Island - Το Νησί των Καταραμένων (2010)Παραγωγός   

License to Wed - Αδεια Γάμου (2007)Παραγωγός   

Pathfinder (2007)Παραγωγός   

Resurrecting the Champ - Η Αναβίωση ενός Θρύλου (2007)Παραγωγός   

Zodiac (2007)Παραγωγός   

Basic - Βασικός Στόχος (2003)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.