• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Ferres, Veronica



- Πραγματικό Όνομα:

Veronika Maria Caecilia Ferres


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 10 Ιουνίου 1965
- Τόπος Γέννησης: Solingen, North Rhine-Westphalia, Germany
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Krug, Martin


- Φιλμογραφία:

Salt and Fire (2016)Ηθοποιός ....Laura Sommerfeld 

The Comedian (2016)Ηθοποιός ....Karola 

Pay the Ghost (2015)Ηθοποιός ....Hannah 

Hector and the Search for Happiness - Το Μυστικό της Ευτυχίας (2014)Ηθοποιός ....Anjali 

The Casanova Variations (2014)Ηθοποιός ....Elisa von der Recke 

The Devil`s Violinist (2013)Ηθοποιός ....Κα Watson 

Adam Resurrected - Στην Κόλαση του Ολοκαυτώματος (2008)Ηθοποιός ....Κα Fogel 

Klimt - Κλιμτ: Ο Ζωγράφος των Αισθήσεων (2006)Ηθοποιός ....Emilie `Midi` Floge 

Schtonk! (1992)Ηθοποιός ....Martha 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.