• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Fanning, Dakota



- Πραγματικό Όνομα:

Hannah Dakota Fanning


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 23 Φεβρουαρίου 1994
- Τόπος Γέννησης: Conyers, Georgia, USA
- Ύψος: 163 cm.



- Φιλμογραφία:

Ocean`s 8 - Η Συμμορία των 8 (2018)Ηθοποιός   

Please Stand By (2017)Ηθοποιός ....Wendy 

American Pastoral - Αμερικανικό Ειδύλλιο (2016)Ηθοποιός ....Merry Levov 

Brimstone (2016)Ηθοποιός ....Liz 

The Benefactor - Ο Ευεργέτης (2015)Ηθοποιός ....Olivia 

Effie Gray - Η Σκανδαλώδης Ζωή της Effie Gray (2014)Ηθοποιός ....Euphemia `Effie` Gray 

Every Secret Thing (2014)Ηθοποιός ....Ronnie Fuller 

Night Moves - Κινήσεις στο Σκοτάδι (2013)Ηθοποιός ....Dena Brauer 

The Last of Robin Hood - Ενας Μοιραίος Εραστής (2013)Ηθοποιός ....Beverly Aadland 

Very Good Girls - Πολύ Καλά Κορίτσια (2013)Ηθοποιός ....Lilly Berger 

Now Is Good (2012)Ηθοποιός ....Tessa Scott 

The Motel Life (2012)Ηθοποιός ....Annie James 

The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 2 - The Twilight Saga: Χαραυγή: Μέρος 2 (2012)Ηθοποιός ....Jane Volturi 

The Runaways (2010)Ηθοποιός ....Cherie Currie 

The Twilight Saga: Eclipse - The Twilight Saga: Εκλειψη (2010)Ηθοποιός ....Jane 

Coraline - Coraline, Το Σπίτι στην Ομίχλη (2009)Ηθοποιός ....Coraline Jones (φωνή) 

Push - Push, το Επικίνδυνο Χάρισμα (2009)Ηθοποιός ....Cassie Holmes 

The Twilight Saga: New Moon - The Twilight Saga: Νέα Σελήνη (2009)Ηθοποιός ....Jane 

The Secret Life of Bees - Η Μυστική Ζωή των Μελισσών (2008)Ηθοποιός ....Lily Owens 

Winged Creatures - Ακροβάτες της Ζωής (2008)Ηθοποιός ....Anne Hagen 

Hounddog (2007)Ηθοποιός ....Lewellen 

Charlotte`s Web - Σάρλοτ η Αραχνούλα (2006)Ηθοποιός ....Fern Arable 

Dreamer: Inspired by a True Story - Οικογενειακοί Δεσμοί (2005)Ηθοποιός ....Cale Crane 

Hide and Seek - Το Κρυφτό (2005)Ηθοποιός ....Emily Callaway 

Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch - Λίλο και Στιτς 2: Ο Στιτς Εχει Πρόβλημα (2005)Ηθοποιός ....Lilo (φωνή) 

Nine Lives - Εννέα Ζωές (2005)Ηθοποιός ....Maria 

War of the Worlds - Ο Πόλεμος των Κόσμων (2005)Ηθοποιός ....Rachel Ferrier 

In the Realms of the Unreal (2004)Ηθοποιός ....αφηγήτρια (φωνή) 

Man on Fire - Δια Πυρός και Σιδήρου (2004)Ηθοποιός ....Guadalupe `Lupita` Martin Ramos 

The Cat in the Hat - Ο Γάτος (2003)Ηθοποιός ....Sally Walden 

Uptown Girls - Κορίτσια από Σπίτι (2003)Ηθοποιός ....Laraine `Ray` Schleine 

Sweet Home Alabama - Ο Γάμος Είναι της Μόδας (2002)Ηθοποιός ....Melanie Smooter (νεαρή) 

Trapped - Παγιδευμένη (2002)Ηθοποιός ....Abby Jennings 

I Am Sam - Τ` Ονομά μου Είναι Σαμ (2001)Ηθοποιός ....Lucy Diamond Dawson 

Tomcats - Στοίχημα για Εργένηδες (2001)Ηθοποιός ....κοριτσάκι στο πάρκο 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.