• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Dyrholm, Trine






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 15 Απριλίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Odense, Denmark




- Φιλμογραφία:

Du Forsvinder (2017)Ηθοποιός ....Mia Halling 

Nico, 1988 - Νίκο, 1988 (2017)Ηθοποιός ....Nico 

Kollektivet - Το Κοινόβιο (2016)Ηθοποιός ....Anna 

Someone You Love (2014)Ηθοποιός ....Molly Moe 

The Cut - Η Μαχαιριά (2014)Ηθοποιός ....Leiterin Waisenhaus 

3096 Tage - 3096 Μέρες (2013)Ηθοποιός ....Brigitta Sirny 

Skytten (2013)Ηθοποιός ....Mia Moesgaard 

Den Skaldede Frisor - Ερωτας Είναι... (2012)Ηθοποιός ....Ida 

En Kongelig Affaere - Ο Ερωτας της Βασίλισσας (2012)Ηθοποιός ....Juliane Marie 

Haevnen - Ισως, Αύριο! (2010)Ηθοποιός ....Marianne 

Dansen - Χορευτές (2008)Ηθοποιός ....Annika 

DeUsynlige - Αγρια Νερά (2008)Ηθοποιός ....Agnes 

Disco Ormene - Ο Μπάρι και οι Ντισκο-Σκώληκες (2008)Ηθοποιός ....Gloria (φωνή) 

Lille Soldat - Υπό Προστασία (2008)Ηθοποιός ....Lotte 

En Soap - Σαπουνόπερα (2006)Ηθοποιός ....Charlotte 

Forbrydelser - Στα Δικά σου Χέρια (2004)Ηθοποιός ....Kate 

Bungalow - Μπάνγκαλοου (2002)Ηθοποιός ....Lene 

Festen - Οικογενειακή Γιορτή (1998)Ηθοποιός ....Pia 

De Storste Helte - Ηρωες (1996)Ηθοποιός ....Pernille 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.