• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Duval, James



- Πραγματικό Όνομα:

James Edward Duval


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 10 Σεπτεμβρίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Detroit, Michigan, USA
- Ύψος: 175 cm.



- Φιλμογραφία:

Tales of Halloween (2015)Ηθοποιός ....Dante 

Free Samples (2012)Ηθοποιός ....Antonio 

Sushi Girl (2012)Ηθοποιός ....Francis 

Not Another Not Another Movie - Η Παρωδία της Παρωδίας (2011)Ηθοποιός ....Miguel 

Touchback - Ο Παίκτης (2011)Ηθοποιός ....Rodriguez 

Kaboom - Μπουμ (2010)Ηθοποιός ....ο μεσσίας 

May - Ο Αγγελος του Κακού (2002)Ηθοποιός ....Blank 

Donnie Darko - Ντόνι Ντάρκο (2001)Ηθοποιός ....Frank Anderson 

The Doe Boy - Ινδιάνικο Αίμα (2001)Ηθοποιός ....Hunter Kirk 

Gone in Sixty Seconds - Σε 60 Δευτερόλεπτα (2000)Ηθοποιός ....Freb 

Go (1999)Ηθοποιός ....Singh 

Nowhere - Πουθενά (1997)Ηθοποιός ....Dark Smith 

Independence Day - Μέρα Ανεξαρτησίας (1996)Ηθοποιός ....Miguel Casse 

The Doom Generation (1995)Ηθοποιός ....Jordan White 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.