• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22160
  • Αριθμός συν/τών: 758812
  • Πρόγραμμα 286 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Dressler, Marie



- Πραγματικό Όνομα:

Leila Marie Koerber


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Νοεμβρίου 1868
- Τόπος Γέννησης: Cobourg, Ontario, Canada
- Hμερομηνία Θανάτου: 28 Ιουλίου 1934
- Ύψος: 170 cm.


- Φιλμογραφία:

Zelig - Ζέλιγκ (1983)Ηθοποιός ....η ίδια (αρχείο) 

Wilson - Πρόεδρος Γουίλσον (1944)Ηθοποιός ....η ίδια (αρχείο) 

Dinner at Eight - Το Βράδυ στις Οκτώ (1933)Ηθοποιός ....Carlotta Vance 

Emma (1932)Ηθοποιός ....Emma Thatcher SmithAcademy Award Nominee

Min and Bill (1931)Ηθοποιός ....Min DivotAcademy Award Winner

Anna Christie - Αννα Κρίστι (1930)Ηθοποιός ....Marthy Owens 

The Divine Lady - Η Μη Εστεμμένη Βασίλισσα (1929)Ηθοποιός ....Mrs. Hart 

The Hollywood Revue of 1929 - Χόλιγουντ Ρεβύ (1929)Ηθοποιός ....η ίδια 

The Patsy - Μια Γυναίκα με Καρδιά (1928)Ηθοποιός ....Ma Harrington 

Tillie`s Punctured Romance - Το Τρύπιο Ρομάντζο του Τσάρλι (1914)Ηθοποιός ....Tillie Banks 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.