• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22160
  • Αριθμός συν/τών: 758812
  • Πρόγραμμα 282 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Douglas, Michael



- Πραγματικό Όνομα:

Michael Kirk Douglas


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 25 Σεπτεμβρίου 1944
- Τόπος Γέννησης: New Brunswick, New Jersey, USA
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Zeta-Jones, Catherine


- Φιλμογραφία:

Flatliners - Ταξιδιώτες στην Αλλη Ζωή (2017)Παραγωγός   

Unlocked - Συνωμοσία (2017)Ηθοποιός ....Eric Lasch 

Ant-Man (2015)Ηθοποιός ....Δρ Hank Pym 

And So It Goes - Κι Ομως... Γίνεται (2014)Ηθοποιός ....Oren Little 

Beyond the Reach - Το Θήραμα (2014)Ηθοποιός ....Madec 

"Παραγωγός   

Behind the Candelabra (2013)Ηθοποιός ....Liberace 

Last Vegas (2013)Ηθοποιός ....Billy 

Haywire - Η Τιμωρός (2011)Ηθοποιός ....Coblenz 

Wall Street: Money Never Sleeps - Γουόλ Στριτ: Το Χρήμα Ποτέ Δεν Πεθαίνει (2010)Ηθοποιός ....Gordon Gekko 

Beyond a Reasonable Doubt - Πέραν Πάσης Υποψίας (2009)Ηθοποιός ....Mark Hunter 

Ghosts of Girlfriends Past - Τα Φαντάσματα των Πρώην (2009)Ηθοποιός ....Wayne S. Mead 

Solitary Man - Ενας Αξιότιμος Κύριος (2009)Ηθοποιός ....Ben Kalmen 

King of California - Ο Βασιλιάς και ο Θησαυρός (2007)Ηθοποιός ....Charlie 

Trumbo - Ντάλτον Τράμπο, ο Κόκκινος (2007)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

The Sentinel - Σε Επιφυλακή (2006)Ηθοποιός ....Peter `Pete` Garrison 

"Παραγωγός   

You, Me and Dupree - Στους Δύο Τρίτος Δε Χωρεί (2006)Ηθοποιός ....Κος Thompson 

Tell Them Who You Are (2004)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

It Runs in the Family - Δεσμοί Οικογένειας (2003)Ηθοποιός ....Alex Gromberg 

"Παραγωγός   

The In-Laws - Οι Συμπέθεροι (2003)Ηθοποιός ....Steve Tobias 

Don`t Say a Word - Μην Πεις Λέξη (2001)Ηθοποιός ....Δρ Nathan R. Conrad 

One Night at McCool`s - Εύφλεκτο Θηλυκό (2001)Ηθοποιός ....Κος Burmeister 

"Παραγωγός   

Traffic (2000)Ηθοποιός ....Robert Wakefield 

Wonder Boys - Τρομερά Παιδιά (2000)Ηθοποιός ....καθηγητής Grady Tripp 

One Day in September (1999)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

A Perfect Murder - Ενας Τέλειος Φόνος (1998)Ηθοποιός ....Steven Taylor 

Face/Off - Αδίστακτα/Πρόσωπα (1997)Παραγωγός   

The Game - Το Παιχνίδι (1997)Ηθοποιός ....Nicholas Van Orton 

The Rainmaker - Ο Βροχοποιός (1997)Παραγωγός   

The Ghost and the Darkness - Σκιά Μέσα στο Σκοτάδι (1996)Ηθοποιός ....Charles Remington 

"Παραγωγός   

The American President - Ο Ερωτας του Προέδρου (1995)Ηθοποιός ....πρόεδρος Andrew Shepherd 

Disclosure - Αποκαλύψεις (1994)Ηθοποιός ....Tom Sanders 

Falling Down - Ξεχωριστή Μέρα (1993)Ηθοποιός ....William `D-Fens` Foster 

Made in America (1993)Παραγωγός   

Basic Instinct - Βασικό Ενστικτο (1992)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Nick Curran 

Radio Flyer - Ταξίδι στο Ονειρο (1992)Παραγωγός   

Shining Through - Λάμψη στο Σκοτάδι (1992)Ηθοποιός ....Ed Leland 

Double Impact - Διπλός Αντίκτυπος (1991)Παραγωγός   

Flatliners - Φλατλάινερς: Ταξιδιώτες στην Αλλη Ζωή (1990)Παραγωγός   

Black Rain - Καυτή Βροχή (1989)Ηθοποιός ....Nick Conklin 

The War of the Roses - Ο Πόλεμος των Ρόουζ (1989)Ηθοποιός ....Oliver Rose 

Fatal Attraction - Ολέθρια Σχέση (1987)Ηθοποιός ....Dan Gallagher 

Wall Street - Γουώλ Στρητ (1987)Ηθοποιός ....Gordon GekkoAcademy Award Winner

A Chorus Line - Κόρους Λάιν (1985)Ηθοποιός ....Zach 

The Jewel of the Nile - Το Διαμάντι του Νείλου (1985)Ηθοποιός ....Jack T. Colton 

"Παραγωγός   

Romancing the Stone - Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι (1984)Ηθοποιός ....Jack Colton 

"Παραγωγός   

Starman - Στάρμαν (1984)Παραγωγός   

The Star Chamber - Η Νύχτα των Δικαστών (1983)Ηθοποιός ....δικαστης Steven R. Hardin 

The China Syndrome - Το Σύνδρομο της Κίνας (1979)Ηθοποιός ....Richard Adams 

"Παραγωγός   

Coma - Το Μυστήριο του Θαλάμου 8 (1978)Ηθοποιός ....Δρ Mark Bellows 

One Flew Over the Cuckoo`s Nest - Στη Φωλιά του Κούκου (1975)Παραγωγός  Academy Award Winner

Napoleon and Samantha - Ναπολέων και Σαμάνθα (1972)Ηθοποιός ....Danny 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.