• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Donovan, Martin






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Αυγούστου 1957
- Τόπος Γέννησης: Reseda, California, USA
- Ύψος: 183 cm.
- Σύζυγος: Lanko, Vivian


- Φιλμογραφία:

Aftermath - Βεντέτα (2017)Ηθοποιός ....Robert 

Rememory (2017)Ηθοποιός ....Gordon Dunn 

Ant-Man (2015)Ηθοποιός ....Mitchell Carson 

Inherent Vice - Εμφυτο Ελάττωμα (2014)Ηθοποιός ....Crocker Fenway 

Ned Rifle (2014)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος Daniel Gardner 

Sabotage - Σαμποτάζ (2014)Ηθοποιός ....Floyd Demel 

Nurse 3-D (2013)Ηθοποιός ....Larry Cook 

Silent Hill: Revelation 3D (2012)Ηθοποιός ....Douglas Cartland 

The Reluctant Fundamentalist - Ο Αμετανόητος Φονταμενταλιστής (2012)Ηθοποιός ....Ludlow Cooper 

Collaborator (2011)Ηθοποιός ....Robert Longfellow 

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Unthinkable - Αδιανόητες Πράξεις (2010)Ηθοποιός ....υποδιευθυντής Jack Saunders 

William Vincent (2010)Ηθοποιός ....Victor 

Duress - Στα Ακρα (2009)Ηθοποιός ....Richard Barnett 

The Haunting in Connecticut - Οι Φωνές των Νεκρών (2009)Ηθοποιός ....Peter Campbell 

Wind Chill - Εγκλωβισμένοι (2007)Ηθοποιός ....τροχονόμος 

The Sentinel - Σε Επιφυλακή (2006)Ηθοποιός ....William Montrose 

The Quiet - Ο Ηχος του Τρόμου (2005)Ηθοποιός ....Paul Deer 

Saved! (2004)Ηθοποιός ....Skip 

Agent Cody Banks - Ο Ασύλληπτος Κόντι (2003)Ηθοποιός ....Δρ Albert Connors 

The United States of Leland - Δηλητηριασμένες Ψυχές (2003)Ηθοποιός ....Harry Pollard 

Insomnia (2002)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Hap Eckhart 

Onegin - Ευγένιος Ονέγκιν (1999)Ηθοποιός ....πρίγκιπας Nikitin 

Living Out Loud - Η Φωνή της Καρδιάς (1998)Ηθοποιός ....Robert Nelson 

The Book of Life - Το Βιβλίο της Ζωής (1998)Ηθοποιός ....Jesus Christ 

The Opposite of Sex - Το Αντίθετο του Σεξ (1998)Ηθοποιός ....Bill Truitt 

The Portrait of a Lady - Το Πορτραίτο μιας Κυρίας (1996)Ηθοποιός ....Ralph Touchett 

Flirt (1995)Ηθοποιός ....Walter 

Amateur (1994)Ηθοποιός ....Thomas Ludens 

Nadja - Νάντια, ο Θηλυκός Βρικόλακας (1994)Ηθοποιός ....Jim 

Malcolm X (1992)Ηθοποιός ....πράκτορας 

Simple Men (1992)Ηθοποιός ....Martin 

Trust (1990)Ηθοποιός ....Matthew Slaughter 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.