• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Donovan, Jeffrey



- Πραγματικό Όνομα:

Jeffrey T. Donovan


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 11 Μαϊου 1968
- Τόπος Γέννησης: Amesbury, Massachusetts, USA
- Ύψος: 183 cm.



- Φιλμογραφία:

Sicario 2: Soldado - Sicardio 2: Η Μάχη των Εκτελεστών (2018)Ηθοποιός ....Steve Forsing 

Shot Caller - Εκτελεστής (2017)Ηθοποιός ....Bottles 

LBJ (2016)Ηθοποιός ....John F. Kennedy 

Extinction - Αφανισμός (2015)Ηθοποιός ....Jack 

Sicario - Sicario: Ο Εκτελεστής (2015)Ηθοποιός ....Steve Forsing 

J. Edgar (2011)Ηθοποιός ....Robert F. Kennedy 

Changeling - Η Ανταλλαγή (2008)Ηθοποιός ....αστυνόμος J.J. Jones 

Hitch - Hitch: Ο Μετρ του Ζευγαρώματος (2005)Ηθοποιός ....Vance Munson 

Bait - Το Δόλωμα (2000)Ηθοποιός ....Julio 

Book of Shadows: Blair Witch 2 - Το Βιβλίο των Σκιών: Blair Witch 2 (2000)Ηθοποιός ....Jeffrey Patterson 

Vegas Vacation - Διακοπές στο Λας Βέγκας (1997)Ηθοποιός ....υπάλληλος ξενοδοχείου 

Sleepers (1996)Ηθοποιός ....Henry Addison 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.