• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Desenclos, Christophe















- Φιλμογραφία:

Sage Femme - Μικρά Βήματα (2017)Διευθυντής Παραγωγής   

Une Vie - Η Ζωή μιας Γυναίκας (2016)Διευθυντής Παραγωγής   

Violette (2013)Διευθυντής Παραγωγής   

Quelques Heures de Printemps (2012)Διευθυντής Παραγωγής   

De Bon Matin - Νωρίς το Πρωί (2011)Διευθυντής Παραγωγής   

Visage - Ενοχα Πρόσωπα (2009)Διευθυντής Παραγωγής   

Le Fils de l`Epicier - Ο Γιος του Παντοπώλη (2007)Διευθυντής Παραγωγής   

Les Anges Exterminateurs - Αγγελοι Εξολοθρευτές (2006)Διευθυντής Παραγωγής   

Je Ne Suis Pas la Pour Etre Aime - Το Τανγκό του Ερωτα (2005)Διευθυντής Παραγωγής   

Violence des Echanges en Milieu Tempere - Βίαιες Συναλλαγές σε Ηπιο Περιβάλλον (2003)Διευθυντής Παραγωγής