• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22160
  • Αριθμός συν/τών: 758812
  • Πρόγραμμα 286 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Dern, Bruce



- Πραγματικό Όνομα:

Bruce MacLeish Dern


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 04 Ιουνίου 1936
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Ύψος: 183 cm.
- Σύζυγος: Beckett, Andrea


- Φιλμογραφία:

Chappaquiddick - Η Ενοχή του Κένεντι (2017)Ηθοποιός ....Joe Kennedy 

Hickok (2017)Ηθοποιός ....Doc Rivers O`Roark 

Our Souls at Night (2017)Ηθοποιός ....Dorlan Becker 

The Hateful Eight - Οι Μισητοί Οκτώ (2015)Ηθοποιός ....στρατηγός Sandy Smithers 

Cut Bank - Κακή Τύχη (2014)Ηθοποιός ....Georgie Wits 

Nebraska (2013)Ηθοποιός ....Woody GrantAcademy Award Nominee

Django Unchained - Django, ο Τιμωρός (2012)Ηθοποιός ....Curtis Carrucan 

Choose - Επιλογή Θανάτου (2011)Ηθοποιός ....Δρ Ronald Pendleton 

Corman`s World: Exploits of a Hollywood Rebel - Ο Κόσμος του Κόρμαν (2011)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Twixt - Παραισθήσεις (2011)Ηθοποιός ....Bobby LaGrange 

American Cowslip (2009)Ηθοποιός ....Cliff 

The Hole (2009)Ηθοποιός ....Carl 

The Cake Eaters - Γλυκιά Ζωή (2007)Ηθοποιός ....Easy Kimbrough 

The Death and Life of Bobby Z - Bobby Z (2007)Ηθοποιός ....χίπης 

The Astronaut Farmer - Ενας Αγρότης στο Διάστημα (2006)Ηθοποιός ....Hal 

Down in the Valley - Η Κοιλάδα του Πόθου (2005)Ηθοποιός ....Charlie 

Masked and Anonymous - Η Μάσκα του Ανώνυμου (2003)Ηθοποιός ....εκδότης 

Milwaukee, Minnesota - Μιλγουόκι, Μινεσότα (2003)Ηθοποιός ....Sean McNally 

Monster (2003)Ηθοποιός ....Thomas 

The Glass House - Το Γυάλινο Σπίτι (2001)Ηθοποιός ....Alvin Begleiter 

All the Pretty Horses - Ολα τα Ομορφα Αλογα (2000)Ηθοποιός ....ο δικαστής 

The Haunting - Το Στοιχειωμένο Σπίτι (1999)Ηθοποιός ....Κος Dudley 

Small Soldiers - Μικροί Στρατιώτες (1998)Ηθοποιός ....Link Static (φωνή) 

Last Man Standing - Ο Τελευταίος Επιζών (1996)Ηθοποιός ....σερίφης Ed Galt 

Mulholland Falls - Εντολή εν Λευκώ (1996)Ηθοποιός ....αστυνόμος 

Wild Bill - Ο Θρύλος της Ντακότα (1995)Ηθοποιός ....Will Plummer 

The `Burbs - Μια Γειτονιά Απίθανη (1989)Ηθοποιός ....αστυνόμος Mark Rumsfield 

1969 (1988)Ηθοποιός ....Cliff Denny 

Coming Home - Ο Γυρισμός (1978)Ηθοποιός ....λοχαγός Bob HydeAcademy Award Nominee

The Driver - Ο Ασύλληπτος Οδηγός του Σαν Φρανσίσκο (1978)Ηθοποιός ....ο ντετέκτιβ 

Family Plot - Οικογενειακή Συνωμοσία (1976)Ηθοποιός ....George 

The Great Gatsby - Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ (1974)Ηθοποιός ....Tom Buchanan 

Silent Running - Περιπέτεια στο Διάστημα (1972)Ηθοποιός ....Freeman Lowell 

The Cowboys - Οι Καουμπόυς (1972)Ηθοποιός ....Asa Watts 

The King of Marvin Gardens - Ο Βασιλιάς των Μάρβιν Γκάρντενς (1972)Ηθοποιός ....Jason Staebler 

Bloody Mama - Οι 4 Αδελφοί Δολοφόνοι (1970)Ηθοποιός ....Kevin Dirkman 

Support Your Local Sheriff! - Η Πιο Γρήγορη Σκανδάλη του Γουέστ (1969)Ηθοποιός ....Joe Danby 

They Shoot Horses, Don`t They? - Σκοτώνουν τ` Αλογα Οταν Γεράσουν (1969)Ηθοποιός ....James 

Hang `Em High - Κρεμάστε τους Ψηλά (1968)Ηθοποιός ....Miller 

Psych-Out - Τρέλες στο Σαν Φρανσίσκο (1968)Ηθοποιός ....Steve Davis 

Will Penny - Ο Μεγάλος Σκληρός (1968)Ηθοποιός ....Rafe Quint 

The St. Valentine`s Day Massacre - Η Σφαγή του Σικάγου (1967)Ηθοποιός ....Johnny May 

The Trip - Αμαρτωλό Ταξίδι (1967)Ηθοποιός ....John 

The War Wagon - Οι Ακατανίκητοι (1967)Ηθοποιός ....Hammond 

Hush...Hush, Sweet Charlotte - Το Μυστικό της Σαρλότ (1964)Ηθοποιός ....John Mayhew 

Marnie - Μάρνη (1964)Ηθοποιός ....ναύτης 

Wild River - Λάσπη στ` Αστέρια (1960)Ηθοποιός ....Jack Roper 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.