• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Delgado, Paco



- Πραγματικό Όνομα:

Francisco Delgado López


- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Lanzarote, Canary Islands, Spain





- Φιλμογραφία:

A Wrinkle in Time - Πτυχή στο Χρόνο (2018)Κοστούμια   

Abracadabra - Αμπρακατάμπρα (2017)Κοστούμια   

Grimsby - Πρακτοράτζα (2016)Κοστούμια   

Split - Διχασμένος (2016)Κοστούμια   

The 33 - 33 Ψυχές (2015)Κοστούμια   

The Danish Girl - Το Κορίτσι από τη Δανία (2015)Κοστούμια  Academy Award Nominee

Las Brujas de Zugarramurdi (2013)Κοστούμια   

Blancanieves - Χιονάτη (2012)Κοστούμια   

Les Miserables - Οι Αθλιοι (2012)Κοστούμια  Academy Award Nominee

The Imposter - Ο Απατεώνας (2012)Κοστούμια   

La Piel que Habito - Το Δέρμα που Κατοικώ (2011)Κοστούμια   

Balada Triste de Trompeta - Η Τελευταία Ακροβάτις της Μαδρίτης (2010)Κοστούμια   

Biutiful (2010)Κοστούμια   

The Oxford Murders - Ακολουθία Φόνων στην Οξφόρδη (2008)Κοστούμια   

Crimen Ferpecto - Ενα Σχεδόν Τέλειο Εγκλημα (2004)Κοστούμια   

La Mala Educacion - Κακή Εκπαίδευση (2004)Κοστούμια   

800 Balas - 800 Σφαίρες (2002)Κοστούμια   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.