• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Dean, Loren



- Πραγματικό Όνομα:

Loren Dean Jovicic


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 31 Ιουλίου 1969
- Τόπος Γέννησης: Las Vegas, Nevada, USA
- Ύψος: 180 cm.



- Φιλμογραφία:

Conviction - Τεκμήριο Ενοχής (2010)Ηθοποιός ....Rick 

Space Cowboys (2000)Ηθοποιός ....Ethan Glance 

Mumford - Μάμφορντ (1999)Ηθοποιός ....Mumford 

Enemy of the State - Δημόσιος Κίνδυνος (1998)Ηθοποιός ....Loren Hicks 

Gattaca - Γκάτακα (1997)Ηθοποιός ....Anton Freeman 

Rosewood - Η Πόλη του Μίσους (1997)Ηθοποιός ....James Taylor 

The End of Violence - Το Τέλος της Βίας (1997)Ηθοποιός ....`Doc` Dean Brock 

Mrs. Winterbourne - Αφραγκη και... Εγκυος (1996)Ηθοποιός ....Steve DeCunzo 

Apollo 13 - Απόλλων 13 (1995)Ηθοποιός ....John Aaron 

How to Make an American Quilt - Ακολουθώντας την Καρδιά σου (1995)Ηθοποιός ....Preston Richards 

The Passion of Darkly Noon - Το Πάθος του Ντάρκλι Νουν (1995)Ηθοποιός ....Jude 

1492: Conquest of Paradise - 1492: Χριστόφορος Κολόμβος (1992)Ηθοποιός ....Fernando Columbus 

Billy Bathgate - Μπίλι Μπαθγκέιτ (1991)Ηθοποιός ....Billy Bathgate 

Say Anything... - Πες το Οπως Θες (1989)Ηθοποιός ....Joe 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.