• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

De Wilde, Brandon



- Πραγματικό Όνομα:

Andre Brandon De Wilde


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Απριλίου 1942
- Τόπος Γέννησης: Brooklyn, New York, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 06 Ιουλίου 1972
- Σύζυγος: Gero, Janice


- Φιλμογραφία:

The Trip - Αμαρτωλό Ταξίδι (1967)Ηθοποιός   

In Harm`s Way - Πρώτη Νίκη (1965)Ηθοποιός ....Jeremiah Torrey 

Hud - Αγριος σαν Θύελλα (1963)Ηθοποιός ....Lonnie Bannon 

All Fall Down - Γύρω μου Γκρεμίστηκαν Ολα! (1962)Ηθοποιός ....Clinton Willart 

Shane - Αρπαγες της Γης (1953)Ηθοποιός ....Joey StarrettAcademy Award Nominee

The Member of the Wedding (1952)Ηθοποιός ....John Henry 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.