• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Darin, Ricardo



- Πραγματικό Όνομα:

Ricardo Alberto Darín


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Ιανουαρίου 1957
- Τόπος Γέννησης: Buenos Aires, Argentina
- Ύψος: 172 cm.
- Σύζυγος: Bas, Florencia


- Φιλμογραφία:

Todos Lo Saben (2018)Ηθοποιός   

La Cordillera - Ο Πρόεδρος (2017)Ηθοποιός ....Hernan Blanco 

Koblic - Ο Πιλότος (2016)Ηθοποιός ....Tomas Koblic 

Truman (2015)Ηθοποιός ....Julian 

Relatos Salvajes - Ιστορίες για Αγρίους (2014)Ηθοποιός ....Simon Fisher 

Septimo - 7ος Οροφος (2013)Ηθοποιός ....Sebastian Roberti 

Tesis Sobre un Homicidio - Διατριβή για ενα Φόνο (2013)Ηθοποιός ....Roberto Bermudez 

Elefante Blanco - Λευκός Ελέφαντας (2012)Ηθοποιός ....Julian 

Una Pistola en Cada Mano - Ενα Πιστόλι σε Κάθε Χέρι (2012)Ηθοποιός ....G. 

Un Cuento Chino - Η Αγελάδα που Επεσε από τον Ουρανό (2011)Ηθοποιός ....Roberto 

Carancho - Το Αρπαχτικό (2010)Ηθοποιός ....Sosa 

El Secreto de sus Ojos - Το Μυστικό στα Μάτια της (2009)Ηθοποιός ....Benjamin Esposito 

XXY (2007)Ηθοποιός ....Kraken 

El Aura - Η Αύρα (2005)Ηθοποιός ....Esteban Espinosa 

El Hijo de la Novia - Ο Γιος της Νύφης (2001)Ηθοποιός ....Rafael Belvedere 

Nueve Reinas - 9 Βασίλισσες (2000)Ηθοποιός ....Marcos 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.