• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22160
  • Αριθμός συν/τών: 758812
  • Πρόγραμμα 279 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Crudup, Billy



- Πραγματικό Όνομα:

William Gaither Crudup


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Ιουλίου 1968
- Τόπος Γέννησης: Manhasset, New York, USA
- Ύψος: 174 cm.



- Φιλμογραφία:

1 Mile to You (2017)Ηθοποιός ....προπονητής K. 

Alien: Covenant (2017)Ηθοποιός ....Christopher Oram 

Justice League (2017)Ηθοποιός ....Henry Allen 

20th Century Women - Καταπληκτικές Γυναίκες (2016)Ηθοποιός ....William 

Jackie (2016)Ηθοποιός ....Theodore H. White 

Youth in Oregon (2016)Ηθοποιός ....Brian Gleason 

Spotlight - Spotlight: Ολα στο Φως (2015)Ηθοποιός ....Eric MacLeish 

The Stanford Prison Experiment - Το Πείραμα του Στάνφορντ (2015)Ηθοποιός ....Δρ Philip Zimbardo 

Rudderless (2014)Ηθοποιός ....Sam 

The Longest Week - Ατελείωτη Εβδομάδα (2014)Ηθοποιός ....Dylan Tate 

Blood Ties - Ο Νόμος του Αίματος (2013)Ηθοποιός ....Frank Pierzynski 

The Watch - Γείτονες σε Περιπολία (2012)Ηθοποιός ....γείτονας 

Thin Ice - Λεπτός Πάγος (2011)Ηθοποιός ....Randy Kinney 

Too Big to Fail (2011)Ηθοποιός ....Timothy Geithner 

Eat Pray Love (2010)Ηθοποιός ....Steven 

Public Enemies - Δημόσιος Κίνδυνος (2009)Ηθοποιός ....J. Edgar Hoover 

Watchmen (2009)Ηθοποιός ....Jon Osterman/Dr. Manhattan 

Pretty Bird (2008)Ηθοποιός ....Curtis Prentiss 

Dedication - Αφοσίωση (2007)Ηθοποιός ....Henry Roth 

Mission: Impossible III - M:I-III Επικίνδυνη Αποστολή 3 (2006)Ηθοποιός ....John Musgrave 

The Good Shepherd - Ο Καθοδηγητής (2006)Ηθοποιός ....Arch Cummings 

Trust the Man - Απατημένες Σύζυγοι (2005)Ηθοποιός ....Tobey 

Stage Beauty - Το Ωραίο Φύλο (2004)Ηθοποιός ....Ned Kynaston 

Big Fish - Απίθανες Ιστορίες (2003)Ηθοποιός ....William `Will` Bloom 

Charlotte Gray - Σαρλότ Γκρέι (2001)Ηθοποιός ....Julien Levade 

World Traveler - Πέρα από τον Ορίζοντα (2001)Ηθοποιός ....Cal 

Almost Famous - Σχεδόν Διάσημοι (2000)Ηθοποιός ....Russell Hammond 

Waking the Dead - Επικίνδυνες Αναμνήσεις (2000)Ηθοποιός ....Fielding Pierce 

Jesus` Son - Ο Γιος του Ιησού (1999)Ηθοποιός ....FH 

The Hi-Lo Country - Η Πόλη του Πάθους (1998)Ηθοποιός ....Pete Calder 

Without Limits - Χωρίς Ορια (1998)Ηθοποιός ....Steve Prefontaine 

Inventing the Abbotts - Η Εποχή της Αθωότητας (1997)Ηθοποιός ....Jacey Holt 

Everyone Says I Love You - Ολοι Λένε: Σ`Αγαπώ (1996)Ηθοποιός ....Ken 

Sleepers (1996)Ηθοποιός ....Thomas `Tommy` Marcano 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.