• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Crouse, Lindsay



- Πραγματικό Όνομα:

Lindsay Ann Crouse


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Μαϊου 1948
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Ύψος: 168 cm.
- Σύζυγος: Blue, Rick


- Φιλμογραφία:

Mr. Brooks (2007)Ηθοποιός ....αστυνόμος Lister 

Impostor - Διπλή Ταυτότητα (2001)Ηθοποιός ....καγκελάριος 

The Insider (1999)Ηθοποιός ....Sharon Tiller 

If These Walls Could Talk - Ορκος Σιωπής (1996)Ηθοποιός ....Frances White 

The Arrival - Η Αφιξη (1996)Ηθοποιός ....Ilana Green 

The Juror - Η Ενορκος (1996)Ηθοποιός ....Tallow 

The Indian in the Cupboard - Ενας Ινδιάνος στο Ντουλάπι μου (1995)Ηθοποιός ....Jane 

Being Human - Το Δίλλημα (1994)Ηθοποιός ....Janet 

Desperate Hours - Ωρες Αγωνίας (1990)Ηθοποιός ....Brenda Chandler 

House of Games - Η Λέσχη της Απάτης (1987)Ηθοποιός ....Δρ Margaret Ford 

Iceman - Αϊσμαν (1984)Ηθοποιός ....Δρ Diane Brady 

Places in the Heart - Μια Θέση στην Καρδιά (1984)Ηθοποιός ....Margaret LomaxAcademy Award Nominee

Krull - Κρουλ (1983)Ηθοποιός ....πριγκίπισσα Lyssa (φωνή) 

The Verdict - Η Ετυμηγορία (1982)Ηθοποιός ....Kaitlin Costello Price 

Prince of the City - Τον Λέγαν Πρίγκιπα της Πόλης (1981)Ηθοποιός ....Carla Ciello 

Slap Shot - Αγριο Παιχνίδι (1977)Ηθοποιός ....Lily Braden 

All the President`s Men - Ολοι οι Ανθρωποι του Προέδρου (1976)Ηθοποιός ....Kay Eddy 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.