• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Crosnier, Gerard















- Φιλμογραφία:

Man to Man - Η Ανθρώπινη Λύση (2005)Διευθυντής Παραγωγής   

Est-Ouest - [Ανατολή] Δύση (1999)Διευθυντής Παραγωγής   

Une Femme Francaise - Μια Γυναίκα απ` τη Γαλλία (1995)Παραγωγός   

Indochine - Ινδοκίνα (1992)Διευθυντής Παραγωγής   

Chocolat - Σοκολάτα (1988)Παραγωγός   

Notre Histoire - Το Αρσενικό (1984)Διευθυντής Παραγωγής   

Hanna K. - Χάννα Κ. (1983)Διευθυντής Παραγωγής   

Section Speciale - Ειδικό Δικαστήριο (1975)Παραγωγός   

"Διευθυντής Παραγωγής   

Les Valseuses - Ο Χορός των Διεφθαρμένων (1974)Διευθυντής Παραγωγής   

Ultimo Tango a Parigi - Το Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι (1972)Διευθυντής Παραγωγής   

La Route de Corinthe - Ο Δρόμος της Κορίνθου (1967)Διευθυντής Παραγωγής   

Woman Times Seven - 7 Φορές Γυναίκα (1967)Διευθυντής Παραγωγής   

Le Roi de Coeur - Ολοι τους Τρελοί Εκτός από Μένα (1966)Διευθυντής Παραγωγής