• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Creed-Miles, Charlie






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 24 Μαρτίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Nottingham, Nottinghamshire, England, UK




- Φιλμογραφία:

100 Streets - 100 Δρόμοι (2016)Ηθοποιός ....George 

You and I (2011)Ηθοποιός ....Ian 

Hereafter - Η Ζωή Μετά (2010)Ηθοποιός ....φωτογράφος 

Harry Brown - Χάρι Μπράουν (2009)Ηθοποιός ....Terry Hicock 

King Arthur - Βασιλιάς Αρθούρος (2004)Ηθοποιός ....Ganis 

Nil by Mouth (1997)Ηθοποιός ....Billy 

The Fifth Element - Το Πέμπτο Στοιχείο (1997)Ηθοποιός ....David 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.