• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Cox, Joel



- Πραγματικό Όνομα:

Joel Edward Cox


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 02 Απριλίου 1942
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA




- Φιλμογραφία:

Den of Thieves - Η Ληστεία του Αιώνα (2018)Μοντάζ   

All Eyez on Me (2017)Μοντάζ   

American Sniper - Ελεύθερος Σκοπευτής (2014)Μοντάζ  Academy Award Nominee

Jersey Boys (2014)Μοντάζ   

Prisoners (2013)Μοντάζ   

Trouble with the Curve - Τα Γυρίσματα της Ζωής (2012)Μοντάζ   

J. Edgar (2011)Μοντάζ   

Hereafter - Η Ζωή Μετά (2010)Μοντάζ   

Invictus - Ανίκητος (2009)Μοντάζ   

Changeling - Η Ανταλλαγή (2008)Μοντάζ   

Gran Torino (2008)Μοντάζ   

Flags of Our Fathers - Οι Σημαίες των Προγόνων μας (2006)Μοντάζ   

Letters from Iwo Jima - Γράμματα από το Ιβο Τζίμα (2006)Μοντάζ   

Million Dollar Baby (2004)Μοντάζ  Academy Award Nominee

Mystic River - Σκοτεινό Ποτάμι (2003)Μοντάζ   

Blood Work - Ενοχο Αίμα (2002)Μοντάζ   

Space Cowboys (2000)Μοντάζ   

True Crime - Αληθινά Εγκλήματα (1999)Μοντάζ   

Absolute Power - Απόλυτη Δύναμη (1997)Μοντάζ   

Midnight in the Garden of Good and Evil - Μεσάνυχτα στον Κήπο του Καλού και του Κακού (1997)Μοντάζ   

The Bridges of Madison County - Οι Γέφυρες του Μάντισον (1995)Μοντάζ   

The Stars Fell on Henrietta - Στον Πυρετό του Μαύρου Χρυσού (1995)Μοντάζ   

A Perfect World - Ενας Τέλειος Κόσμος (1993)Μοντάζ   

Unforgiven - Οι Ασυγχώρητοι (1992)Μοντάζ  Academy Award Winner

The Rookie - Βάπτισμα Πυρός (1990)Μοντάζ   

White Hunter Black Heart - Λευκός Κυνηγός, Μαύρη Καρδιά (1990)Μοντάζ   

Pink Cadillac - Η Ροζ Κάντιλακ (1989)Μοντάζ   

Bird - Μπερντ (1988)Μοντάζ   

Heartbreak Ridge - Ο Στρατιώτης (1986)Μοντάζ   

Pale Rider - Σιωπηλός Καβαλάρης (1985)Μοντάζ   

Tightrope - Σε Τεντωμένο Σχοινί (1984)Μοντάζ   

Sudden Impact - Ο Βρώμικος Χάρι (1983)Μοντάζ   

Honkytonk Man - Στο Δρόμο για το Νάσβιλ (1982)Μοντάζ   

Bronco Billy - Μπρόνκο Μπίλι (1980)Μοντάζ   

Every Which Way But Loose - Η Γροθιά μου Είναι από Ατσάλι (1978)Μοντάζ   

The Gauntlet - Ο Ανθρωπος που Δεν Υπέκυψε Ποτέ (1977)Μοντάζ   

The Enforcer - Ο Επιθεωρητής Κάλαχαν Ξαναχτυπά (1976)Μοντάζ   

Farewell, My Lovely - Δέκα Δολοφόνοι για τον Ντετέκτιβ Μάρλοου (1975)Μοντάζ   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.