• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Cox, Courteney



- Πραγματικό Όνομα:

Courteney Bass Cox


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 15 Ιουνίου 1964
- Τόπος Γέννησης: Birmingham, Alabama, USA
- Ύψος: 165 cm.



- Φιλμογραφία:

Mothers and Daughters (2016)Ηθοποιός ....Beth 

Just Before I Go (2014)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Scream 4 (2011)Ηθοποιός ....Gale Weathers Riley 

Bedtime Stories - Ιστορίες για Καληνύχτα (2008)Ηθοποιός ....Wendy 

Barnyard - Φάρμα Story (2006)Ηθοποιός ....Daisy (φωνή) 

The Tripper - Ο Ταξιδιώτης (2006)Ηθοποιός ....Cynthia 

"Παραγωγός   

Zoom - Zoom: Ακαδημία για Σούπερ Ηρωες (2006)Ηθοποιός ....Δρ Marsha Holloway 

The Longest Yard - Πρωτάθλημα για... Βαρυποινίτες (2005)Ηθοποιός ....Lena 

November - Φωτογραφίες Εγκλήματος (2004)Ηθοποιός ....Sophie Jacobs 

3000 Miles to Graceland - 3.000 Μίλια Θανάτου (2001)Ηθοποιός ....Cybil Waingrow 

Scream 3 (2000)Ηθοποιός ....Gale Weathers 

Scream 2 (1997)Ηθοποιός ....Gale Weathers 

Scream - Κραυγή Αγωνίας (1996)Ηθοποιός ....Gale Weathers 

Ace Ventura: Pet Detective - Ντετέκτιβ «Ζώον» (1994)Ηθοποιός ....Melissa Robinson 

Mr. Destiny - Ο Κύριος Ντέστινι (1990)Ηθοποιός ....Jewel Jagger 

Cocoon: The Return - Κοκούν, η Επιστροφή (1988)Ηθοποιός ....Sara 

Masters of the Universe (1987)Ηθοποιός ....Julie Winston 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.