• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Cox, Charlie






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 21 Δεκεμβρίου 1982
- Τόπος Γέννησης: London, England, UK
- Ύψος: 180 cm.



- Φιλμογραφία:

King of Thieves - Εντιμότατοι Κλέφτες (2018)Ηθοποιός .... Basil 

Eat Locals - Φρέσκο Αίμα (2016)Ηθοποιός ....Henry 

Dracula Untold (2014)Ηθοποιός ....Kazan 

The Theory of Everything - Η Θεωρία των Πάντων (2014)Ηθοποιός ....Jonathan Hellyer Jones 

There Be Dragons (2011)Ηθοποιός ....Josemaria Escriva 

Glorious 39 (2009)Ηθοποιός ....Lawrence 

Stardust - Αστερόσκονη (2007)Ηθοποιός ....Tristan Thorn 

Casanova (2005)Ηθοποιός ....Giovanni Bruni 

The Merchant of Venice - Ο Εμπορος της Βενετίας (2004)Ηθοποιός ....Lorenzo 

Dot The I - Φονική Λεπτομέρεια (2003)Ηθοποιός ....Theo 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.