• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Cox, Alan






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Αυγούστου 1970
- Τόπος Γέννησης: London, England, UK




- Φιλμογραφία:

The Dictator - Ο Δικτάτορας (2012)Ηθοποιός ....στέλεχος 

The Nutcracker in 3D - Ο Καρυοθραύστης (2010)Ηθοποιός ....Gielgud (φωνή) 

August - Το Μεγάλο Ρίσκο (2008)Ηθοποιός ....Barton 

Ladies in Lavender - Ο Ξένος (2004)Ηθοποιός ....δουλοπρεπής άντρας 

Justice (2003)Ηθοποιός ....`Palm Sunday` 

Mrs Dalloway - Οι Αναμνήσεις της Κας Ντάλαγουεϊ (1997)Ηθοποιός ....Peter Walsh (νεαρός) 

The Odyssey - Οδύσσεια (1997)Ηθοποιός ....Ελπήνωρ 

An Awfully Big Adventure - Ο Πιο Μεγάλος Ρόλος της Ζωής μου (1995)Ηθοποιός ....Geoffrey 

Young Sherlock Holmes - Η Πυραμίδα του Φόβου (1985)Ηθοποιός ....John Watson 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.