• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Cosmo, James






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 24 Μαϊου 1948
- Τόπος Γέννησης: Clydebank, West Dunbartonshire, Scotland, UK
- Ύψος: 188 cm.
- Σύζυγος: Harris, Annie


- Φιλμογραφία:

T2 Trainspotting (2017)Ηθοποιός ....Κος Renton 

Wonder Woman (2017)Ηθοποιός ....στρατάρχης Haig 

Ben-Hur - Μπεν-Χουρ (2016)Ηθοποιός ....Quintus 

Moonwalkers (2015)Ηθοποιός ....Dawson 

The Legend of Barney Thomson (2015)Ηθοποιός ....James Henderson 

Hammer of the Gods - Το Σφυρί των Θεών (2013)Ηθοποιός ....βασιλιάς Bagsecg 

Justin and the Knights of Valour - Τζάστιν και οι Γενναίοι Ιππότες (2013)Ηθοποιός ....Blucher (φωνή) 

The Christmas Candle (2013)Ηθοποιός ....Herbert Hopewell 

Citadel (2012)Ηθοποιός ....ιερέας 

Donkeys - Γάιδαροι (2010)Ηθοποιός ....Alfred 

Outcast - Ο Καταραμένος (2010)Ηθοποιός ....Laird 

The Last Legion - Η Τελευταία Λεγεώνα (2007)Ηθοποιός ....Hrothgar 

The Seeker: The Dark Is Rising - Η Ανατολή του Σκότους (2007)Ηθοποιός ....Dawson 

Half Light (2006)Ηθοποιός ....Finlay Murray 

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - Το Χρονικό της Νάρνια: Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα (2005)Ηθοποιός ....πάτερ Christmas 

Troy - Τροία (2004)Ηθοποιός ....Γλαύκος 

Skagerrak - Ονειρα Γλυκά (2003)Ηθοποιός ....Robert 

The Reckoning - Παράσταση για εναν Αθώο (2003)Ηθοποιός ....Lambert 

The Four Feathers - Τα Τέσσερα Φτερά (2002)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης Sutch 

To End All Wars - Αιχμάλωτοι Πολέμου (2001)Ηθοποιός ....υπολοχαγός Stuart McLean 

Cleopatra - Κλεοπάτρα (1999)Ηθοποιός ....Agrippa 

The Match - Αρχίζει το Ματς (1999)Ηθοποιός ....Billy Bailey 

Babe: Pig in the City - Μπέιμπ: Το Μικρό Γουρουνάκι στη Μεγάλη Πόλη (1998)Ηθοποιός ....Thelonius (φωνή) 

Emma - Εμμα (1996)Ηθοποιός ....Κος Weston 

Trainspotting (1996)Ηθοποιός ....Κος Renton 

Braveheart (1995)Ηθοποιός ....Campbell 

Stormy Monday - Επικίνδυνη Δευτέρα (1988)Ηθοποιός ....Tony 

Highlander - Χαϊλάντερ, ο Αθάνατος (1986)Ηθοποιός ....Angus MacLeod 

Young Winston - Τα Ταραγμένα Χρόνια Ενός Γίγαντα (1972)Ηθοποιός ....αξιωματικός στο τρένο 

Battle of Britain - Η Μάχη της Αγγλίας (1969)Ηθοποιός ....Jamie 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.