• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Corrigan, Kevin



- Πραγματικό Όνομα:

Kevin Fitzgerald Corrigan


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 27 Μαρτίου 1969
- Τόπος Γέννησης: The Bronx, New York City, New York, USA
- Ύψος: 175 cm.
- Σύζυγος: Berridge, Elizabeth


- Φιλμογραφία:

Cliffs of Freedom - Οι Βράχοι της Ελευθερίας (2019)Ηθοποιός ....Stavros Valvianos 

Infinity Baby (2017)Ηθοποιός ....Larry 

Ordinary World - Μπάρμπα Πανκ (2016)Ηθοποιός ....Pete 

Knight of Cups - Βαλές Κούπα (2015)Ηθοποιός ....Gus 

Meadowland (2015)Ηθοποιός ....Joe 

Results (2015)Ηθοποιός ....Danny 

Cymbeline - Αναρχία (2014)Ηθοποιός ....ο δήμιος 

Winter`s Tale - Μια Χειμωνιάτικη Ιστορία (2014)Ηθοποιός ....Romeo Tan 

Life of Crime (2013)Ηθοποιός ....Ray 

Revenge for Jolly! - Εκδίκηση για τον Τζόλι (2012)Ηθοποιός ....Tony 

Seven Psychopaths - Επτά Ψυχοπαθείς (2012)Ηθοποιός ....Dennis 

The Dictator - Ο Δικτάτορας (2012)Ηθοποιός ....Slade 

Some Guy Who Kills People - Ενας Που Σκοτώνει (2011)Ηθοποιός ....Ken Boyd 

The Chaperone - Συνοδός για Κλάματα (2011)Ηθοποιός ....Phillip Larue 

Please Give - Γείτονες Μέχρι Θανάτου (2010)Ηθοποιός ....Don 

The Next Three Days - Οι Επόμενες Τρεις Μέρες (2010)Ηθοποιός ....Alex 

Unstoppable - Εχεις Μόνο 100 Λεπτά... Ασταμάτητο (2010)Ηθοποιός ....επιθεωρητής Scott Werner 

Big Fan - Φανατικός Οπαδός (2009)Ηθοποιός ....Sal 

Don`t Look Up - Κοίτα Χαμηλά (2009)Ηθοποιός ....Davis 

Definitely, Maybe - Σίγουρα, Ισως... (2008)Ηθοποιός ....Simon 

Nick and Norah`s Infinite Playlist - Οταν ο Νικ Ερωτεύτηκε τη Νόρα (2008)Ηθοποιός ....λιμενικός 

Pineapple Express - Φούντα Εξπρές (2008)Ηθοποιός ....Budlofsky 

American Gangster (2007)Ηθοποιός ....Campizi 

Superbad (2007)Ηθοποιός ....Mark 

Delirious - Ολα για την Κορυφή (2006)Ηθοποιός ....Ricco 

The Departed - Ο Πληροφοριοδότης (2006)Ηθοποιός ....Sean Costigan 

The Dog Problem - Ο Κολλιτσίδας (2006)Ηθοποιός ....Benny 

Lonesome Jim - Ο Μοναχικός Τζιμ (2005)Ηθοποιός ....Tim 

The Honeymooners - Οι Κομπιναδόροι (2005)Ηθοποιός ....Larry 

Chelsea Walls (2001)Ηθοποιός ....Crutches 

Chain of Fools - Στην Τσιμπίδα του Νόμου (2000)Ηθοποιός ....Paulie 

Buffalo `66 - Μπάφαλο 66 (1998)Ηθοποιός ....Rocky 

Lulu on the Bridge - Ερωτευμένοι εως την Αιωνιότητα (1998)Ηθοποιός ....άντρας με όπλο 

Slums of Beverly Hills - Αχούρια του Μπέβερλι Χιλς (1998)Ηθοποιός ....Eliot Arenson 

Henry Fool (1997)Ηθοποιός ....Warren 

The Pallbearer - Ραντεβού Μετά την Κηδεία (1996)Ηθοποιός ....ομιλητής κηδείας 

Trees Lounge - Το Μπαράκι (1996)Ηθοποιός ....Matthew 

Bad Boys - Τα Κακά Παιδιά (1995)Ηθοποιός ....Elliot 

Kiss of Death - Το Φιλί του Θανάτου (1995)Ηθοποιός ....βαποράκι 

Living in Oblivion - Καλλιτέχνες... στον Υπνο τους (1995)Ηθοποιός ....βοηθός καμεραμάν 

True Romance - Ιλιγγιώδης Ερωτας (1993)Ηθοποιός ....Marvin 

Billy Bathgate - Μπίλι Μπαθγκέιτ (1991)Ηθοποιός ....Arnold 

Goodfellas - Τα Καλά Παιδιά (1990)Ηθοποιός ....Michael Hill 

The Exorcist III - Εξορκιστής 3 (1990)Ηθοποιός ....παπαδοπαίδι 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.