• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Conti, Tom



- Πραγματικό Όνομα:

Thomas Conti


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 22 Νοεμβρίου 1941
- Τόπος Γέννησης: Paisley, Scotland, UK
- Ύψος: 180 cm.
- Σύζυγος: Wilson, Kara


- Φιλμογραφία:

Paddington 2 - Πάντινγκτον 2 (2017)Ηθοποιός ....ο δικαστής 

StreetDance 2 (2012)Ηθοποιός ....Manu 

The Dark Knight Rises - Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή (2012)Ηθοποιός ....κρατούμενος 

The Tempest - Η Τρικυμία (2010)Ηθοποιός ....Gonzalo 

Dangerous Parking - Επικίνδυνες Τάσεις (2007)Ηθοποιός ....Δρ Baker 

O Jerusalem (2006)Ηθοποιός ....Sir Cunningham 

Derailed - Εκτός Τροχιάς (2005)Ηθοποιός ....Eliot Firth 

Someone Else`s America - Η Αμερική Κάποιου Αλλου (1995)Ηθοποιός ....Alonso 

Shirley Valentine - Σίρλεϊ Βαλεντάιν (1989)Ηθοποιός ....Κώστας Δημητριάδης 

Saving Grace - Κάποιος Μεταξύ μας (1986)Ηθοποιός ....πάπας Leo XIV 

Merry Christmas Mr. Lawrence - Καλά Χριστούγεννα, Κύριε Λώρενς (1983)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης John Lawrence 

Reuben, Reuben - Ρούμπεν, Ρούμπεν (1983)Ηθοποιός ....Gowan McGlandAcademy Award Nominee

The Duellists - Οι Μονομάχοι (1977)Ηθοποιός ....Δρ Jacquin 

Galileo - Γαλιλαίος (1975)Ηθοποιός ....Andrea Sarti 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.