• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Common



- Πραγματικό Όνομα:

Lonnie Rashid Lynn


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 13 Μαρτίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Ύψος: 184 cm.





- Φιλμογραφία:

Smallfoot - Ο Μικροπόδαρος (2018)Ηθοποιός ....Stonekeeper (φωνή) 

Burning Sands (2017)Παραγωγός   

Girls Trip - Σαββατοκύριακο με τα Κορίτσια (2017)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Hunter Killer (2017)Ηθοποιός   

John Wick: Chapter 2 - John Wick: Κεφάλαιο 2 (2017)Ηθοποιός ....Cassian 

Marshall (2017)Συνθέτης ....τραγούδι Stand Up for SomethingAcademy Award Nominee

Megan Leavey (2017)Ηθοποιός ....Gunny Martin 

Barbershop: The Next Cut - Το Μπαρμπέρικο: Η Νέα Κουπ (2016)Ηθοποιός ....Rashad 

Suicide Squad - Ομάδα Αυτοκτονίας (2016)Ηθοποιός ....Monster T 

Being Charlie (2015)Ηθοποιός ....Travis 

Entourage (2015)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Run All Night - Νυχτερινή Καταδίωξη (2015)Ηθοποιός ....Andrew Price 

Every Secret Thing (2014)Ηθοποιός ....Devlin Hatch 

Selma (2014)Συνθέτης ....τραγούδι GloryAcademy Award Winner

"Ηθοποιός ....James Bevel 

Movie 43 (2013)Ηθοποιός ....Bob Mone 

Now You See Me - Η Συμμορία των Μάγων (2013)Ηθοποιός ....Evans 

Our Vinyl Weighs a Ton: This Is Stones Throw Records - Το Βινύλιο μας Ζυγίζει Ενα Τόνο (2013)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Pawn (2013)Ηθοποιός ....Jeff Porter 

LUV (2012)Ηθοποιός ....θείος Vincent 

"Παραγωγός   

The Odd Life of Timothy Green - Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν (2012)Ηθοποιός ....προπονητής Cal 

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest (2011)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Happy Feet Two - Happy Feet 2 (2011)Ηθοποιός ....Seymour (φωνή) 

New Year`s Eve (2011)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

Date Night - Ραντεβού για Παντρεμένους (2010)Ηθοποιός ....Collins 

Just Wright - Φάουλ στον Ερωτα (2010)Ηθοποιός ....Scott McKnight 

Terminator Salvation - Εξολοθρευτής: Η Σωτηρία (2009)Ηθοποιός ....Barnes 

Street Kings - Η Εξουσία της Νύχτας (2008)Ηθοποιός ....Coates 

Wanted (2008)Ηθοποιός ....Earl Spellman `Gunsmith` 

American Gangster (2007)Ηθοποιός ....Turner Lucas 

Smokin` Aces - Ασσος στο Μανίκι (2006)Ηθοποιός ....Sir Ivy 

Block Party - Dave Chappelle`s Block Party (2005)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Brown Sugar (2002)Ηθοποιός ....ο ίδιος 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.