• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Colson, Christian






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Battle of the Sexes - Η Μάχη των Φύλων (2017)Παραγωγός   

T2 Trainspotting (2017)Παραγωγός   

Steve Jobs (2015)Παραγωγός   

Selma (2014)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Trance (2013)Παραγωγός   

127 Hours - 127 Ωρες (2010)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Centurion - Σιωπηλός Εχθρός (2010)Παραγωγός   

The Descent: Part 2 - Η Κάθοδος 2 (2009)Παραγωγός   

Eden Lake - Η Συμμορία της Λίμνης (2008)Παραγωγός   

Slumdog Millionaire (2008)Παραγωγός  Academy Award Winner

Separate Lies - Αρωμα Προδοσίας (2005)Παραγωγός   

The Descent - Η Κάθοδος (2005)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.