• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Collins Jr., Clifton



- Πραγματικό Όνομα:

Clifton Craig Collins Jr.


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Ιουνίου 1970
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Ύψος: 173 cm.



- Φιλμογραφία:

Small Town Crime (2017)Ηθοποιός ....Mood 

Triple 9 - Κωδικός 999 (2016)Ηθοποιός ....Franco Rodriguez 

Knight of Cups - Βαλές Κούπα (2015)Ηθοποιός ....Jordan 

Man Down (2015)Ηθοποιός ....Charles 

Transcendence - Κυριαρχία (2014)Ηθοποιός ....Martin 

Pacific Rim (2013)Ηθοποιός ....Tendo Choi 

Parker (2013)Ηθοποιός ....Ross 

Scott Pilgrim vs. the World - Ο Σκοτ Πίλγκριμ Εναντίον των 7 Πρώην (2010)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

The Experiment - Το Πείραμα (2010)Ηθοποιός ....Nix 

Brothers (2009)Ηθοποιός ....ταγματάρχης Cavazos 

Crank: High Voltage - Εκτός Ορίων 2 (2009)Ηθοποιός ....El Huron 

Extract - Εμφιαλώνοντας... την Τύχη (2009)Ηθοποιός ....Step 

Horsemen - Οι Τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης (2009)Ηθοποιός ....Stingray 

Star Trek (2009)Ηθοποιός ....Ayel 

The Boondock Saints II: All Saints Day - Αγγελοι Τιμωροί 2: Η Εκδίκηση Αρχίζει (2009)Ηθοποιός ....Romeo 

The Perfect Game (2009)Ηθοποιός ....Cesar Faz 

Sunshine Cleaning - Στεγνό Καθάρισμα (2008)Ηθοποιός ....Winston 

Babel (2006)Ηθοποιός ....συνοριοφύλακας 

Capote - Truman Capote (2005)Ηθοποιός ....Perry Smith 

Mindhunters - Το Κυνήγι του Δολοφόνου (2004)Ηθοποιός ....Vince Sherman 

The Rules of Attraction - Ανορθόδοξη Ελξη (2002)Ηθοποιός ....Rupert Guest 

The Last Castle - Το Τελευταίο Οχυρό (2001)Ηθοποιός ....δεκανέας Ramon Aguilar 

Tigerland - Tigerland: Ετοιμασία Πολέμου (2000)Ηθοποιός ....Miter 

Traffic (2000)Ηθοποιός ....Francisco Flores 

The Replacement Killers - Εφεδρικοί Δολοφόνοι (1998)Ηθοποιός ....Loco 

One Eight Seven - ΕναΟκτώΕπτά (1997)Ηθοποιός ....Cesar Sanchez 

Sgt. Bilko - Ο Απίθανος Λοχίας Μπίλκο (1996)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

Dead Presidents - Το Ρίσκο (1995)Ηθοποιός ....Betancourt 

Poetic Justice - Ερωτας στους Δρόμους της Βίας (1993)Ηθοποιός ....προϊστάμενος 

Fortress (1992)Ηθοποιός ....Nino Gomez 

Grand Canyon - Γκραν Κάνιον (1991)Ηθοποιός ....φίλος του Carlos 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.