• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Collet-Serra, Jaume






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 23 Μαρτίου 1974
- Τόπος Γέννησης: Barcelona, Catalonia, Spain




- Φιλμογραφία:

The Commuter - Ο Επιβάτης (2018)Σκηνοθετης   

The Shallows - Σε Ρηχά Νερά (2016)Σκηνοθετης   

Curve - Μετά τη Στροφή (2015)Παραγωγός   

Extinction - Αφανισμός (2015)Παραγωγός   

Run All Night - Νυχτερινή Καταδίωξη (2015)Σκηνοθετης   

Non-Stop (2014)Σκηνοθετης   

Mindscape - Anna (2013)Παραγωγός   

Unknown - Ο Αγνωστος (2011)Σκηνοθετης   

Orphan (2009)Σκηνοθετης   

Goal II: Living the Dream - Γκολ! ΙΙ: Ζώντας το Ονειρο (2007)Σκηνοθετης   

House of Wax - Το Σπίτι του Θανάτου (2005)Σκηνοθετης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.