• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Cogan, Dan






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Icarus (2017)Παραγωγός ....ντοκιμαντέρAcademy Award Nominee

Lovesong - Τραγούδι Αγάπης (2016)Παραγωγός   

The Eagle Huntress - Η Κυνηγός με τον Αετό (2016)Παραγωγός   

Addicted to Fresno (2015)Παραγωγός   

The Hunting Ground (2015)Παραγωγός   

The Invitation (2015)Παραγωγός   

Detropia (2012)Παραγωγός   

How to Survive a Plague (2012)Παραγωγός   

The Queen of Versailles - Η Βασίλισσα των Βερσαλλιών (2012)Παραγωγός   

The Garden (2008)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.