• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Christl, Lisy






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Independence Day: Resurgence - Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή (2016)Κοστούμια   

Point Break (2015)Κοστούμια   

White House Down - Λευκός Οίκος: Η Πτώση (2013)Κοστούμια   

Was Bleibt - Τι Απομένει (2012)Κοστούμια   

Anonymous - Ανώνυμος (2011)Κοστούμια  Academy Award Nominee

John Rabe (2009)Κοστούμια   

Cache - Κρυμμένος (2005)Κοστούμια   

Le Temps du Loup - Η Ωρα του Λύκου (2003)Κοστούμια   

Funny Games - Παράξενα Παιχνίδια (1997)Κοστούμια   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.