• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Cho, John






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Ιουνίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Seoul, Korea
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Higuchi, Kerri


- Φιλμογραφία:

Searching (2018)Ηθοποιός ....David Kim 

Columbus - Κολόμπους (2017)Ηθοποιός ....Jin 

Gemini - Στον Αστερισμό του Διδύμου (2017)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Edward Ahn 

Get a Job (2016)Ηθοποιός ....Brian Bender 

Star Trek Beyond (2016)Ηθοποιός ....Hikaru Sulu 

Grandma - Παράξενη «Γιαγιά» (2015)Ηθοποιός ....Chau 

Zipper - Χωρίς Φραγμούς (2015)Ηθοποιός ....EJ 

Identity Thief - Η Ζωή σου, Ζωή μου (2013)Ηθοποιός ....Daniel Casey 

Star Trek Into Darkness (2013)Ηθοποιός ....Hikaru Sulu 

American Reunion - American Pie: Reunion (2012)Ηθοποιός ....John 

Total Recall - Ολική Επαναφορά (2012)Ηθοποιός ....Bob McClane 

A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)Ηθοποιός ....Harold Lee 

Saint John of Las Vegas - Ο Τζογαδόρος του Λας Βέγκας (2009)Ηθοποιός ....Smitty 

Star Trek (2009)Ηθοποιός ....Hikaru Sulu 

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay - Χάρολντ και Κουμάρ 2: Απόδραση από το Γκουαντάναμο (2008)Ηθοποιός ....Harold Lee 

Nick and Norah`s Infinite Playlist - Οταν ο Νικ Ερωτεύτηκε τη Νόρα (2008)Ηθοποιός ....ροκάς 

Smiley Face - Μαριχουάνα... Αγάπη μου (2007)Ηθοποιός ....Mikey 

The Air I Breathe - Ακραίες Καταστάσεις (2007)Ηθοποιός ....τραπεζίτης 

American Dreamz (2006)Ηθοποιός ....Frank Ittles 

Harold & Kumar Go to White Castle - Τι Ηπιαμε Χτες Βράδυ; (2004)Ηθοποιός ....Harold Lee 

In Good Company - Ποιος Είναι το Αφεντικό (2004)Ηθοποιός ....Petey 

American Wedding - American Pie: Ο Γάμος (2003)Ηθοποιός ....John 

Big Fat Liar - Πολύ Χοντρός Ψεύτης (2002)Ηθοποιός ....Dustin `Dusty` Wong 

Solaris (2002)Ηθοποιός ....απεσταλμένος 

American Pie 2 (2001)Ηθοποιός ....John 

Down to Earth - Απ`τα Ψηλά στα Χαμηλά (2001)Ηθοποιός ....Phil Quon 

Evolution - Εξέλιξη (2001)Ηθοποιός ....φοιτητής 

The Flintstones in Viva Rock Vegas - Φλινστόουνς: Βίβα Ροκ Βέγκας (2000)Ηθοποιός ....παρκαδόρος 

American Pie (1999)Ηθοποιός ....John 

Bowfinger - Ενα Τρελό, Τρελό Κόλπο (1999)Ηθοποιός ....καθαριστής 

Wag the Dog - Ο Πρόεδρος, ενα Ροζ Σκάνδαλο κι ενας Πόλεμος (1997)Ηθοποιός ....υπασπιστής 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.