• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Chiklis, Michael



- Πραγματικό Όνομα:

Michael Charles Chiklis


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Αυγούστου 1963
- Τόπος Γέννησης: Lowell, Massachusetts, USA
- Ύψος: 174 cm.
- Σύζυγος: Moran, Michelle


- Φιλμογραφία:

Rupture (2016)Ηθοποιός ....ο καραφλός άντρας 

The Do-Over (2016)Ηθοποιός ....Carmine 

When the Game Stands Tall - Ανίκητοι Πρωταθλητές (2014)Ηθοποιός ....Terry Eidson 

Parker (2013)Ηθοποιός ....Melander 

Pawn (2013)Ηθοποιός ....Derrick 

"Παραγωγός   

High School (2010)Ηθοποιός ....Δρ Leslie Gordon 

The Legend of Secret Pass (2010)Ηθοποιός ....Calabar (φωνή) 

Eagle Eye - Παγιδευμένοι (2008)Ηθοποιός ....υπουργός George Callister 

4: Rise of the Silver Surfer - Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007)Ηθοποιός ....Ben Grimm/The Thing 

Rise - Κυνηγοί Αίματος (2007)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Clyde Rawlins 

Fantastic Four (2005)Ηθοποιός ....Ben Grimm/The Thing 

Soldier - Ο Βετεράνος του Μέλλοντος (1998)Ηθοποιός ....Jimmy Pig 

Nixon - Νίξον (1995)Ηθοποιός ....τηλεσκηνοθέτης 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.