• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Chapman, Jan






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 28 Μαρτίου 1950
- Τόπος Γέννησης: Newcastle, New South Wales, Australia




- Φιλμογραφία:

The Daughter - Η Κόρη (2015)Παραγωγός   

The Babadook - Babadook: Οι Σελίδες του Τρόμου (2014)Παραγωγός   

Bright Star (2009)Παραγωγός   

Somersault - Μη Μιλάς Γι` Αγάπη (2004)Παραγωγός   

Lantana (2001)Παραγωγός   

Holy Smoke - Ιερός Καπνός! (1999)Παραγωγός   

The Piano - Μαθήματα Πιάνου (1993)Παραγωγός  Academy Award Nominee



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.