• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Chaplin, Ben



- Πραγματικό Όνομα:

Benedict John Greenwood


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 31 Ιουλίου 1970
- Τόπος Γέννησης: London, England, UK
- Ύψος: 180 cm.



- Φιλμογραφία:

The Children Act - Νόμος Περί Τέκνων (2017)Ηθοποιός ....Kevin Henry 

Snowden - Σνόουντεν (2016)Ηθοποιός ....Robert Tibbo 

The Legend of Tarzan - Ο Θρύλος του Ταρζάν (2016)Ηθοποιός ....λοχαγός Moulle 

Cinderella - Σταχτοπούτα (2015)Ηθοποιός ....ο πατέρας της Cinderella 

Little Boy (2015)Ηθοποιός ....Ben Eagle 

Twixt - Παραισθήσεις (2011)Ηθοποιός ....Edgar Allan Poe 

London Boulevard (2010)Ηθοποιός ....Billy Norton 

Dorian Gray - Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι (2009)Ηθοποιός ....Basil Hallward 

Me and Orson Welles - Στον Ερωτα Ολα Επιτρέπονται (2008)Ηθοποιός ....George Coulouris 

The Water Horse - Ο Μύθος της Λίμνης (2007)Ηθοποιός ....Lewis Mowbray 

Chromophobia - Chromophobia: Ζωές σε Ασπρο-Μαύρο (2005)Ηθοποιός ....Trent 

The New World - Αγνωστος Κόσμος (2005)Ηθοποιός ....Robinson 

Stage Beauty - Το Ωραίο Φύλο (2004)Ηθοποιός ....δούκας George Villiers II 

Murder by Numbers - Θεωρίες Εγκλήματος (2002)Ηθοποιός ....Sam Kennedy 

Tian Mai Zhuan Qi - Περιπέτεια στην Ακρη της Γης (2002)Ηθοποιός ....Eric 

Birthday Girl - Το Κορίτσι των Γενεθλίων (2001)Ηθοποιός ....John Buckingham 

Lost Souls - Χαμένες Ψυχές (2000)Ηθοποιός ....Peter Kelson 

The Thin Red Line - Η Λεπτή Κόκκινη Γραμμή (1998)Ηθοποιός ....Jack Bell 

Washington Square - Η Κληρονόμος (1997)Ηθοποιός ....Morris Townsend 

The Truth About Cats & Dogs - Φίλοι & Εραστές (1996)Ηθοποιός ....Brian 

The Remains of the Day - Τ` Απομεινάρια μιας Μέρας (1993)Ηθοποιός ....Charlie 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.