• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Carano, Gina



- Πραγματικό Όνομα:

Gina Joy Carano


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Απριλίου 1982
- Τόπος Γέννησης: Dallas County, Texas, USA
- Ύψος: 173 cm.



- Φιλμογραφία:

Scorched Earth (2018)Ηθοποιός ....Gage 

Deadpool (2016)Ηθοποιός ....Christine/Angel Dust 

Kickboxer: Vengeance - Kickboxer: Η Εκδίκηση (2016)Ηθοποιός ....Marcia 

Extraction - Τρομοκράτες (2015)Ηθοποιός ....Victoria 

Heist - Λεωφορείο 657 (2015)Ηθοποιός ....Krizia `Kris` Bajos 

In the Blood - Εν Ψυχρώ (2014)Ηθοποιός ....Ava 

Furious 6 - Fast & Furious 6: Μαχητές των Δρόμων (2013)Ηθοποιός ....Riley 

Haywire - Η Τιμωρός (2011)Ηθοποιός ....Mallory Kane 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.