• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Bush, Eli















- Φιλμογραφία:

Lady Bird - Πασχαλίτσα (2017)Παραγωγός  Academy Award Nominee

The Meyerowitz Stories (New and Selected) (2017)Παραγωγός   

Fences - Εμπόδια (2016)Παραγωγός   

Aloha (2015)Παραγωγός   

Ex Machina - Από Μηχανής (2015)Παραγωγός   

Steve Jobs (2015)Παραγωγός   

Rosewater - Αρωμα Ελευθερίας (2014)Παραγωγός   

The Grand Budapest Hotel - Ξενοδοχείο Grand Budapest (2014)Παραγωγός   

Top Five (2014)Παραγωγός   

While We`re Young - Οσο Είμαστε Νέοι (2014)Παραγωγός   

Captain Phillips (2013)Παραγωγός   

Frances Ha (2012)Παραγωγός   

Moonrise Kingdom - Ο Ερωτας του Φεγγαριού (2012)Παραγωγός