• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22160
  • Αριθμός συν/τών: 758812
  • Πρόγραμμα 282 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Burstyn, Ellen



- Πραγματικό Όνομα:

Edna Rae Gillooly


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 07 Δεκεμβρίου 1932
- Τόπος Γέννησης: Detroit, Michigan, USA
- Ύψος: 170 cm.



- Φιλμογραφία:

Custody (2016)Ηθοποιός ....Beatrice Fisher 

Wiener-Dog (2016)Ηθοποιός ....Nana 

The Age of Adaline - Το Μυστικό της Ανταλάιν (2015)Ηθοποιός ....Flemming 

Draft Day - Η Μεγάλη Μέρα (2014)Ηθοποιός ....Barb Weaver 

Interstellar (2014)Ηθοποιός ....Murph (γηραιά) 

The Calling - Το Κάλεσμα (2014)Ηθοποιός ....Emily Micallef 

Two Men in Town - Δύο Ξένοι στην Ιδια Πόλη (2014)Ηθοποιός ....Κα Garnett 

Love, Marilyn (2012)Ηθοποιός ....η ίδια 

Another Happy Day - Αλλη Μια... Χαρούμενη Μέρα (2011)Ηθοποιός ....Doris Baker 

Someday This Pain Will Be Useful to You - Ποτέ Δεν Είσαι Μόνος (2011)Ηθοποιός ....Nanette Sveck 

Main Street - Ο Ξένος (2010)Ηθοποιός ....Georgiana Carr 

Greta - Το Καλοκαίρι της Νιότης (2009)Ηθοποιός ....Katherine O`Donnell 

Lovely, Still (2008)Ηθοποιός ....Mary 

The Loss of a Teardrop Diamond - Τα Διαμάντια της Απώλειας (2008)Ηθοποιός ....Μις Addie 

W. (2008)Ηθοποιός ....Barbara Bush 

The Stone Angel - Ταξίδι στο Παρελθόν (2007)Ηθοποιός ....Hagar Shipley 

The Elephant King - Εθισμένοι στις Ηδονές (2006)Ηθοποιός ....Diana Hunt 

The Fountain - Η Πηγή της Ζωής (2006)Ηθοποιός ....Δρ Lillian Guzetti 

The Wicker Man - Το Μυστικό του Σκιάχτρου (2006)Ηθοποιός ....αδελφή Summersisle 

Easy Riders, Raging Bulls - Ξέγνοιαστοι Καβαλάρηδες, Οργισμένα Είδωλα (2003)Ηθοποιός ....η ίδια 

Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood - Εξομολογήσεις Γυναικών (2002)Ηθοποιός ....Viviane Joan `Vivi` Abbott-Walker 

Red Dragon - Κόκκινος Δράκος (2002)Ηθοποιός ....γιαγιά Dolarhyde (φωνή) 

Requiem for a Dream - Ρέκβιεμ για ενα Ονειρο (2000)Ηθοποιός ....Sara GoldfarbAcademy Award Nominee

The Yards - Σε Επικίνδυνη Τροχιά (2000)Ηθοποιός ....Val Handler 

The Hurricane - Τυφώνας: Η Αληθινή Ιστορία (1999)Ηθοποιός ....η ίδια (αρχείο) 

Playing by Heart - Ακολουθώντας την Καρδιά (1998)Ηθοποιός ....Mildred 

How to Make an American Quilt - Ακολουθώντας την Καρδιά σου (1995)Ηθοποιός ....Hy Dodd 

Roommates - Οι Συγκάτοικοι (1995)Ηθοποιός ....Judith 

The Baby-Sitters Club - Το Κλαμπ των Μπέιμπι-Σίτερς (1995)Ηθοποιός ....Emily Haberman 

When a Man Loves a Woman - Οταν Ενας Αντρας Αγαπάει μια Γυναίκα (1994)Ηθοποιός ....Emily 

The Cemetery Club - Εύθυμες Μοναχικές Γυναίκες (1993)Ηθοποιός ....Esther Moskowitz 

Dying Young - Για Πάντα Νέοι (1991)Ηθοποιός ....Κα O`Neil 

Twice in a Lifetime - Δύο Φορές σε Μία Ζωή (1985)Ηθοποιός ....Kate MacKenzie 

Resurrection - Μαγικό Αγγιγμα (1980)Ηθοποιός ....Edna Mae McCauleyAcademy Award Nominee

Same Time, Next Year - Κάθε Χρόνο, Τέτοια Μέρα (1978)Ηθοποιός ....DorisAcademy Award Nominee

Κραυγή Γυναικών - A Dream of Passion (1978)Ηθοποιός ....Brenda Collins 

Providence - Προβιντάνς (1977)Ηθοποιός ....Sonia Langham 

Alice Doesn`t Live Here Anymore - Η Αλίκη Δεν Μένει Πια Εδώ (1974)Ηθοποιός ....Alice HyattAcademy Award Winner

Harry and Tonto - Χάρι και Τόντο (1974)Ηθοποιός ....Shirley Mallard 

The Exorcist - Ο Εξορκιστής (1973)Ηθοποιός ....Chris MacNeilAcademy Award Nominee

The King of Marvin Gardens - Ο Βασιλιάς των Μάρβιν Γκάρντενς (1972)Ηθοποιός ....Sally 

The Last Picture Show - Η Τελευταία Παράσταση (1971)Ηθοποιός ....Lois FarrowAcademy Award Nominee



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.