• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Brooker, Barry






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Aftermath - Βεντέτα (2017)Παραγωγός   

Black Butterfly - Μαύρη Πεταλούδα (2017)Παραγωγός   

First Kill (2017)Παραγωγός   

Inconceivable (2017)Παραγωγός   

Imperium - Αυτοκρατορία (2016)Παραγωγός   

Marauders - Οι Επιδρομείς (2016)Παραγωγός   

Misconduct - Παιχνίδι Χωρίς Κανόνες (2016)Παραγωγός   

Precious Cargo - Πολύτιμο Φορτίο (2016)Παραγωγός   

Urge - Παρορμήσεις (2016)Παραγωγός   

Extraction - Τρομοκράτες (2015)Παραγωγός   

Heist - Λεωφορείο 657 (2015)Παραγωγός   

Last Knights - Οι Τελευταίοι Ιππότες (2015)Παραγωγός   

Maggie - Το Λυκόφως του Τρόμου (2015)Παραγωγός   

Vice - Vice: Η Πόλη της Βίας (2015)Παραγωγός   

Z for Zachariah - Δίοδος Σωτηρίας (2015)Παραγωγός   

Dying of the Light - Μέχρι Τέλους (2014)Παραγωγός   

Reasonable Doubt - Βάσιμη Αμφιβολία (2014)Παραγωγός   

Reclaim (2014)Παραγωγός   

The Prince (2014)Παραγωγός   

Empire State (2013)Παραγωγός   

The Frozen Ground - Υπό το Μηδέν (2013)Παραγωγός   

Breaking Wind - Το Λυκόφως Συνεχίζεται: Μαύρα Μεσάνυχτα (2012)Παραγωγός   

Fire with Fire - Πολεμιστής της Φωτιάς (2012)Παραγωγός   

Freelancers - Διασταυρούμενα Πυρά (2012)Παραγωγός   

Blood Out - Εκδίκηση με Αίμα (2011)Παραγωγός   

Floquet de Neu - Γοριλομπελάδες (2011)Παραγωγός   

Setup (2011)Παραγωγός   

Dead Birds - Νεκρά Πουλιά (2004)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.